16 maj 2014

Frasse i Bagarmossen: ”Nu jäser det i nazistträsket! Bråk mellan rassarna!”

INSÄNDARE.


Så var Frasse i Bagarmossen på G igen. Denna gång har Frasse hysteriskt roligt när riksnazisten Stefan Jacobsson, ledare för Svenskarnas parti, och den islamofoba rasisten och Ingrid Carlqvists högra hand, Roger Sahlström, ryker ihop.


Tjabba tjena hallå! Frasse i Bagarmossen här igen. Ni vet kisen som… Nä vad fan! Alla vet ju redan att jag knallade från SD till Arne Anka partiet efter det att jag vaknat upp ur rasistdimman och fann att det fanns fan mycket roligare prylar att syssla med än att hata andra människor bara för att de inte såg ut som oss eller talade vårt språk.


Fan vad kul det är när en riksnazist och en riksislamofob ryker ihop på nätet!


 


Han den där Roger Sahlström vars proppskåp varit tomt länge nu säger i en krönika i den där islamofobsajten diskho international att Svenskarnas parti inte är som alla andra.

Nä vad fan Sahlström, det vet vi ju redan. De är ju nazister!


Fast den där Sahlströms slutledningsförmåga har nog fått en rejäl korsslutning i hans hjärnkontor. Snubben säger att Svenskarnas parti har växt enbart för att media svartmålar Sverigedemokraterna?


Sahlström har lösningen på problemet säger han. Om etablissemanget låtit bli att kalla SD nazister, rasister och fascister så hade inte SvP växt? Men vad fan Sahlström? Man måste väl få kalla saker vid deras rätta namn.


Jamen till och med en stackars förvirrad kamel som drabbats av solsting mitt ute i Saharaöknen har ju bättre logisk slutledningsförmåga än Sahlström. Både SD och SvP är ju för fan nassar!


Än mer förvirrat blir det när snubben Sahlström yrar till det igen.


Han tror att om media får reda på att nazisterna i SvP är nazister på riktigt, så kommer folk inte att rösta på nazisterna utan på SD som inte är nazister?


Du Sahlström! Tror att media är mer än väl medvetna om att Svenskarnas parti är ett rent nazistiskt parti liksom wannabenazisterna i SD också egentligen är nazzar.


Liksom de också mer än väl vet, att diskho international är en islamofob hatsajt eller att Avpixlat och Exponerat är rassepöbelns sandlåda.

Och som ett brev sänt med expressfart så ogillade nazisten Stefan Jacobsson att av Sahlström bli kallad för nazist fast egentligen ändå inte, då media inte riktigt gjort detta? Brunskjortan var tvungen komma med en replik på Sahlströms förvirrade uttalanden.


Nazisten Jacobsson kallar Sahlström för politiskt korrekt som slänger ur sig en massa politiskt korrekta floskler!? Vilket hån detta måste vara mot en som vill vara just allt annat än politiskt korrekt.


Jacobsson kallar sig sen för en god samhällsbyggare och hoppas att Sahlström snart inser att så länge han omfamnar den mångkulturalistiska överideologin så kommer han inte släppas in i värmen bland de goda samhällsbyggarna.


Sen när fan har nazismen varit en god samhällsbyggare? Blir man en god samhällsbyggare av att ta livet av miljoner judar, zigenare och politiska motståndare?


Knappast!

Bara idioter erkänner sig till nazismens fetäckliga ideologi.


Och så klart kunde Sahlström inte ta vad nazisten Jacobsson sade till honom, utan han var tvungen att komma med en replik på repliken.


Sahlström svarade att han då inte hade en tanke på att jobba sig in i värmen. Han lovade att han skulle vara en petande, irriterande pinne i brasan för Jacobsson.


Tycker att både Sahlström och Jacobsson är jävligt irriterande typer. Kunde de inte tända eld på varandra så slapp vi höra deras skit?


Säger som morsan alltid säger: ”Släpper man in två dårar i ett och samma rum så får man räkna med bråk!”


Klok morsa man har!


Fast det är ändå ganska underhållande att läsa vad de här två snubbarna skriver. Det var så mycket rasistsvammel från de bägge rasisterna i deras artiklar att det både räckte och blev över.   Fast de borde nog med sina rasistiska åsikter hålla sig borta från vanligt hederligt folk. Bättre att de inledde brevväxling med varandra då de tycks ha en sådan hatkärlek till varandra. Lika barn leker ju bäst som bekant.


Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen. Bajen for ever!