29 maj 2014

Frasse i Bagarmossen recenserar SDU:s video: ”Som en hundskit i solen!”

INSÄNDARE.

Ja då var frispråkige Frasse i Bagarmossen här igen med en insändare till Slutpixlat. Denna gång recenserar han SDU:s propagandavideo och talar om sin morsas nattliga antifascistiska räder.


Tjabba tjena hallå! Frasse i Bagarmossen här igen. Ni vet… Äsch! I alla fall är jag Arne Ankapartist numer!


Vet inte om ni såg ungfascisternas propaganda video som de gjort. Om inte skit i det. Var ändå inget att ha. Allt för jävla lik de propagandafilmer som gjordes av det tyska filmbolaget UFA till nazisterna under andra världskriget. Rena blåkopian med andra ord. Gav rena 1930-tals vibbar hela skiten. I Frasses, det vill säga min filmrecension så får den 5 foliehattar och 4 ihjältrampade löss:


Frasse i Bagarmossens filmrecension av SDU:s ”Salute to the European youth”, eller som den egentligen borde kallas, ”Salute to the stupidity”.


”Videon är som en karbonkopia på ett budskap som för länge sedan borde ha hamnat på den cineastiska soptippen tillsammans med Leni Riefenstahls ”Viljans triumf”. Att se en överexalterad barnrumpa som William Hahne gå upp i falsett på det franska språket och förklara att hans generation har fått nog, är som att se en hundskit smälta bort i solen. Inte heller SDU:s förbundssekreterare Joakim Isheden gör någon större rollprestation när han står där i nazistisk perfekt kammad sidbena och gastande på tyska i ren Goebbelsanda uppmanar andra att ”gå med i kampen för att återfå friheten”.  Vems jävla frihet kan man då undra? Inte varken folkets eller demokratins frihet i alla fall.
  
Nä hela videon är en återupprepning på svunna tiders idioti. Det retoriska innehållet och det aggressiva och fanatiska sättet det framförs på i videon påminner allt för mycket om en tid ingen människa med sunt förnuft vill ha tillbaks. Hela videon är som en hundskit i solen. Stinkande äcklig!”


Morsan min har varit i farten igen. Inatt så smet hon ut med en termos med varmt vatten, gummiskrapa, kniv och lösningsmedel. Målet för hennes nattliga eskapader var inte fönstertvätt om nu någon trodde det. Nä hon skulle en gång för alla radera ut alla fascistiska och rasistiska budskap som klistrats upp på väggar, stolpar, staket osv.… här i Bagarmossen, ja i hela Skarpnäcksområdet för den delen.


Tydligen var morsans nattliga räd lyckad. Hon Slutpixlade Avpixlat om man kan säga så. Ja det kan man ju säga! Bra gjort morsan!


Före slutpixling.                                                                        Efter Slutpixling!

”Äntligen har man förena lite nytta med nöje”, sa morsan när hon i morse kom hem. ”Träffade ett gäng unga tjejer och killar också inatt på Bagistorg som också gjorde det samma som jag gjorde inatt. Måste baka lite bullar å att bjuda dom på. Härliga ungdomar vi har. Skrapa väck skiten tillsammans med dem var ju så jäkla kul!”


Faktiskt kul att morsan skaffat sig ett intresse nu när hon nyss gått i pension. Hon behöver koma ut å ha roligt. Nu funderar hon på att starta en Facebookgrupp med namnet, ”Morsor mot rasism!” 


Härlig morsa man har!


Säger som morsan alltid gör:


”Mina stilettklackar kommer att tala om en fascist kommer för nära!”


Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen! Bajen for ever!