3 maj 2014

Frasse i Bagarmossen: ”Sverigedemokraterna är som en sexorgie där utlösningen aldrig kommer.”

INSÄNDARE.

Ja nu har den mycket frispråkige Frasse i Bagarmossen skickat en insändare igen. Och som vanligt så får sig SD och dess politiker sig en överhalning igen.


Tjabba tjena hallå! Frasse ifrån Bagarmossen här igen! Ni vet kisen som lämnade SD för att gå till Arne Anka partiet.


Vilken jävla juste vecka det har varit! Nu snackar jag inte om vädret asså utan vad som hänt.


Först så dyker SD som en galen kamikazepilot i alla opinionsundersökningar som kommit denna vecka. De e ju inte ens så att Jimbos fartränder i kallingarna hinner med. Härligt!Sen så drabbas lekstugenazisterna i Svenskarnas parti av folkvreden när de försöker å vara Hitlerkopior i Jönköping. Men den gubben gick inte hem där heller!


Jönköpingsborna visade då fasen var skåpet ska stå. Och inte fan var det i Jönköping utan snarare på botten av Nybroviken det skåpet hamnade. Snyggt jobbat Jönköpingsbor!

Eller som morsan alltid säger:


”Man ska aldrig bråka med invånarna i Sveriges Jerusalem. Då kommer åskguden Tor och hamrar dig i pallet.”


Klok morsa man har.


Det bästa som hänt i veckan och som kommer att fortsätta ett par veckor till är Åkessons One-man Tour genom Sverige. Ja inte för att det är så jävla bra att Åkesson far land och rike runt och sprider sin rasism utan för det att det faktiskt allt mer börjar likna just en One-man Tour.


För när Åkesson till och med försöker räkna med alla besökande antirasister vid sina torgmöten i ett försök att frisera upp sin egen besöksstatistik så förstår man att den snubben börjar bli desperat. Antirasisterna har ju visat sig vara mångdubbelt fler än SD sympatisörerna vid Åkessons bönemöten. Kan inte undra om hans supatisörer, förlåt, sympatisörer nu börjar lida av torgskräck förutom alla andra fobier som de lider av.


Och apropå fobier och snubbar med ett fobiskt beteende så har visst en av SD:s största nu levande fobier utryckt sig igen.


Kent Ekeroth så klart. Snubben som gav islamofobin och järnrörsdiplomatin ett tryne. Och vilket tryne sen!

Nu vill Ekertotten göra sig av med Svensk media!?


Ja ni hörde rätt. Ekertotten anser att svensk media måste bytas ut mot något sunt? Varför kan man då undra, och mot vad vill han byta ut svensk media emot? Avpixlat? Hur jävla sunt vore det?


Skulle ju bli som att byta ut en fullt fungerande bil mot en av SD pöbel överbefolkad enhjuling med punka.


Ekertott är tydligen lite sur på att media skriver negativt om SD och positivt om andra partier. Ja men vad fan! Skärp dig nu Ekertotten! Om ni i SD inte ständigt uppträdde som uppblåsta övermogna grinollar med konstant mindervärdeskomplex för er usla politik och som ständigt klampade i traveret så skulle media skita i att skriva om er.


Men å andra sidan vad skulle Ekertotten hitta på om han inte fick kalla folk för ”limsniffande idioter”, ”pajaser”, ”tröga”, ”naiva idioter”, eller ”nötter” på sitt Twitter som han gör mot de som inte delar hans åsikter.  Knappast så att Ekertotten skulle delta i något mångkulturprojekt i alla fall.


Tänk på att Ekertotten också sitter i Sveriges riksdag. Det hade man inte kunnat tro när man hör honom uttala sig.


Eller som morsan alltid säger när hon ser Ekertotten tala i riksdagen:

”Titta vad katten släpat in! Så går det när man agnar råttfällan med lögner!”


Klok morsa man har.


En annan kul grej som hände i veckan på Åkessons One-man Tour, eller som man också kan kalla Åkessons turné, ”Sista våren med gänget”, var drönarattacken mot Åkesson i Ronneby.


Så jävla kul! En drönarattack mot en drönare. Några fyndiga snubbar skickade upp en helikopterliknande sak med en pizzabit hängande i ett snöre som de lät dingla ovanför huvudet på Åkesson när han talade, förlåt svamlade.


Undrar om det var en Grandiosa med X-tra allt? Hoppas inte det. Man ska ju inte kasta pärlor för svin.


En till grej som hände i veckan under Åkessons turné måste uppmärksammas då jag bara tycker att det var så jävla bra gjort. Och det var frivilligorganisationen Tillsammans Karlskrona som vände Åkesson ryggen när denne talade i Karlskrona.


Tysta stod de där med ryggarna vända mot Åkesson i en manifestation för att visa att Karlskronaborna inte tolererar främlingsfientlighet och rasism.


Vackert gjort! Vänd rasisterna ryggen. Det är rätt melodi! Hoppas att Åkesson enbart får se en massa ryggar när hans Sverigeturné drar vidare.


Mycket kan sägas och snackas om Sverigedemokraterna, men klart är att vara Sverigedemokrat måste väl vara som att delta i en sexorgie utan att få utlösning. Ett långt jävla fascistiskt förspel där slutresultatet alltid blir det samma.  ”Fan det gick inte den här gången heller!” Synd bara att så många ska behöva fara illa under detta förspel i främlingsfientlighet och rasism.


Eller som morsan alltid säger när sex kommer på tal då jag är i närheten:


”Hälften av sex är tre. Nu talar vi om något annat.”


Klok morsa man har.


Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen. Bajen for Ever!


FOTNOT.  

Tillsammansskapet finns på fler orter i Sverige om du vill engagera dig mot främlingsfientlighet och rasism. De stödjer lokala initiativ för sammanhållning – mot rasism.