3 maj 2014

Sverigedemokraterna i Mölndal tar på boxhandskarna!SD i Mölndal tar på sig boxhandskarna. Något de inte skulle ha gjort, för en solklarare knockout har sällan skådats på länge. En knockout på sig själva då vill säga.

Under rubriken, ”Vad gör eran människosyn bättre än min?”, så presenterar sig Sverigedemokraternas nya ”stjärnskott” i Mölndal, Ilona Michalowski, iklädd boxhandskar dessutom?


Enligt SD i Mölndal så slår hon en verbal knockout på alla antidemokrater i sin blogg!? Vilket vi förmodar är alla som står vänster om dem själva.

Vi på Slutpixlat tycker dock att hon enbart slår knockout på sig själv genom att enbart komma på tanken att ifrågasätta vår människosyn genom att påstå hon skulle ha en bättre människosyn enbart för att hon är Sverigedemokrat.

Här är några exempel på den människosyn som Sverigedemokraterna har:

”Vad är det som säger att den s k normaliseringen slutar med att bi- homo- och transpersoner skall normaliseras? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala.” (Björn Söder SD)

”Invandrare är parasiter!” (Jonas Åkerlund SD)

”Har en invandrare begått brott så utvisa hela släkten!” (Jonas Åkerlund SD)

”Ska vi hjälpa Romerna ska vi göra det genom att släng ut dem!” (Richard Jomshof SD)

”Muslimerna är vår tids största hot!” (Sagt av flertalet SD politiker)

Utan att överdriva så kan vi påstå att den människosyn som SD har inte enbart är främlingsfientlig, homofob eller islamofob utan också klart rasistisk.

Så vi vet att vår människosyn är bättre än din och dina själsfränder i SD Ilona Michalowski!

Att sen SD i Mölndal också i sin presentation av Ilona Michalowski visar en bild på Socialdemokraternas första majtåg och kallar dem för en odemokratisk ideologi säger väl allt om den okunnighet som SD uppvisar när det kommer till just demokratiska frågor.

Raffina Wall för Slutpixlat