9 maj 2014

Nazisten Stefan Jacobsson har fått mejl!

Slutpixlat fick idag denna kopia av ett mejl sänt till nazistiska Svenskarnas partis ledare Stefan Jacobsson där avsändaren frågar hur det egentligen står till med Jacobssons genetiska arv. Naturligtvis då med tanke på att Svenskarnas parti anser att enbart personer med rätt genetiskt arv ska få bo i Sverige.

Hej Stefan,

Länken nedan vitsar den vite maktförespråkaren Craig Cobbs reaktion när han får veta resultatet av ett DNA-test han frivilligt lämnat. Testet visar att hans gener till 14 % är afrikanska.


Ni i partiet menar att "endast människor som tillhör det västerländska genetiska [...] arvet" ska få vara medborgare i Sverige. Då det idag är mycket lätt och relativt billigt att genomföra ett test av det genetiska arvsanlaget, är det inte något du och partiledningen bör göra för att visa för era väljare att ni driver en sanningsenlig politik med förankring i moden vetenskap?


Vidare undrar jag hur du ställer dig till nyheten om Cobbs genetiska arv? Hur ser du på möjligheten att du själv, tillsammans med många andra vita svenskar skulle kunna bära på gener från utomeuropeiska platser?


Craig Cobb
 

 

DNA-analys

Om du kan tänka dig att lämna ett DNA-test för analys står jag mer än gärna för kostnaden förutsatt att resultatet blir presenterat offentligt.

Tack för din tid


C. Rufus