9 maj 2014

Okay Jimmie Åkesson, nu har du din chans! Sparka ut Bylund och Jomshof!

SD-politikern Michael Hess har ju som bekant dömts till villkorlig dom och 32 000 kronor i dagsböter för hets mot folkgrupp för sitt uttalande där han påstod att det är djupt inrotat i Islamsk kultur att våldta och misshandla sådana kvinnor som inte rättar sig efter islams lära och att det finns ett stort samband mellan våldtäkter i Sverige och invandrare från MENA länder.

Okay Jimmie Åkesson, nu har du din chans att använda din nolltolerans mot rasism som du säger att ni ska använda mot dem inom partiet som gör rasistiska uttalanden och utesluta Michael Hess ur partiet.


Passa då också på Jimmie och uteslut SD:s stabschef Linus Bylund och SD:s rättspolitiske talesman Richard Jomshof samtidigt.


De försvarar nämligen Hess rasistiska uttalande.


Ett ganska märkligt agerande då svensk domstol nu fastslagit att Michael Hess gjort sig skyldig till hets mot folkgrupp. Jomshof tar dessutom på sig den stora offerkoftan och hävdar att domen mot Hess är en politisk dom?


Så Jimmie Åkesson skit i vad Bylund och Jomshof tycker och visa för en gångs skull lite civilkurage och gör allvar av er nolltolerans mot rasism. Eller är det också bara en i raden av de många lögner som kommer från ert parti?Å andra sidan så lär väl Åkesson inte agera i frågan då han numer anser att rasismen i Sverige enbart är en myt. Skapad av det politiskt korrekta media och dess ”vänsterextremistiska” hantlangare.

 Raffina Wall för Slutpixlat