24 maj 2014

SD kör sin EU-kampanj ända in i kaklet med sina lögner!


Efter finalstarten i SD:s EU-valskampanj där Åkesson inledde dagen i Malmö, så hävdade den Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Mattias Karlsson efter mötet att det var fler SD:are på plats än motdemonstranter/vänsterhuliganer.


Och i ett slag så skickade Mattias Karlsson Pinocchio till världshistoriens soptipp som den värste lögnaren genom tiderna och får "Bagdad Bob" att framstå som en sanningssägare.


Nu tronar ha själv på första platsen.


Och även när uppgifter från media och polisen visar på att motdemonstranterna var i mycket klar majoritet så anser Mattias Karlsson att detta är obegripligt. De måste bero på att de har en skev verklighetsuppfattning?Inte utan att man anar en viss desperation i de Sverigedemokratiska leden, bägge deras nuvarande hatobjekt, förutom alla andra de har, Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ har ju gått starkt framåt i den sista opinionsmätningen inför morgondagens EU-val.

Men att så utan den minsta skam i kroppen ljuga till det som Mattias Karlsson gör denna gång renderar honom definitivt en plats i lögnens ”Hall of Fame”.  Då bland ett par dussin andra Sverigedemokrater. ”Fint sällskap”.


Vid det här laget är det endast de trognaste SD-sympatisörerna Mattias Karlsson försöker övertyga med sin ”verklighetsuppfattning”. 


Undrar vilka lögner det kommer att dras efter Åkessons fortsatta finalturné efter hans besök i Göteborg och Stockholm där det redan på förhand är konstaterat att motdemonstranterna kommer att vara i en odiskutabel majoritet över SD-anhängarna.


”Nu kör vi ända in i kaklet gubbar! Blunda för det folkliga motståndet! Ljug om det behövs! Desperata tider kräver desperata åtgärder!”


Sverigedemokraterna i ett nötskal.


Raffina Wall för Slutpixlat