19 maj 2014

Sverigedemokraterna är det vänliga partiet! Alla andra är en röd fara!

Enligt en artikel i den islamofoba hat- och rasistsajten ”Diskho International”, från igår, med rubriken, Den röda faran kontra vänligheten, så är Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ en fara för demokratin? Varför?

Jo de är extremistiska partier?


Därför uppmanar artikelförfattaren, Micke Karlsson, läsarna att man ska rösta på Sverigedemokraterna i stället? Och varför kan man då undra? Jo för att Sverigedemokraterna är det vänliga partiet i svensk politik som står för frihet och demokrati mot diktatur?


”(V, Mp och Fi) är en fara för demokratin. Men som alltid strävar människor efter frihet, ingen vill leva under diktatur och förtryck, och därför växer rörelsen mot diktaturens olika politiska partier. Därför växer SD, som alltmer framstår som det vanliga partiet, det vänliga partiet.


De två valen detta år står mellan fortsatt demokrati eller fortsatt färd mot diktatur. Valen står mellan frihet eller fängelse. Sverige eller Sovjetunionen. Valen står mellan den blågula vänligheten kontra den röda faran.”


Ja att Sverigedemokraterna är det ”vänliga” partiet har de ju visat upprepade gånger.


Vem mins inte hur vänliga trion, Ekeroth, Almqvist och Westling var den där natten i Stockholm då de beväpnade sig med järnrör, och där Almqvist sade till komikern Soran Ismail att han betedde sig som en Babbe och argumenterade som en liten fitta.
Att han sen också kallade en ung kvinna för ”liten hora”, visar ju verkligen hur ”vänliga” Sverigedemokrater är när de verkligen vill visa just sin ”vänliga” sida. Att sen Ekeroth vid samma tillfälle knuffade till en ung kvinna måste ju återigen ha varit ett utslag av den numer så berömda Sverigedemokratiska ”vänligheten”.


En annan Sverigedemokrat som visade sin ”vänliga” sida var ju deras vice partiledare Jonas Åkerlund som i all ”vänlighet” i ett närradioprogram 2002 kallade invandrare för knarksmugglande parasiter och ville skicka hem en halv miljon av dem.

Något han sedan, när det avslöjades, kommenterade med att han vid tillfället inte var så politiskt mogen? Han var ju vid det tillfället ”bara” 53 år. Åkerlund sade också om sitt uttalande att han enbart ville provocera.


Får vi förmoda att han enbart provocerade i all ”vänlighet” då?


 

Och än ”vänligare” blev Sverigedemokraten Åkerlund när Aftonbladets reporter ville ställa ett par frågor om hans uttalande. Åkerlund får ett utbrott och ryter till:

”Nu lägger du av! Jag är inte intresserad av att prata med dig mer.”


Även Sverigedemokraternas partisekreterare Björn ”Bagdad Bob” Söder måste ju bara ha varit sååå… ”vänlig” mot de homosexuella i Sverige att han bara kände sig sååå… tvungen att kalla Pridefestivalen för en pervers tillställning. Att han sedan också kallade bi- homo- och transpersoner för sexuella avarter fullt jämförbar med tidelag och pedofili visar ju verkligen på hur ”vänliga” Sverigedemokraterna är mot det eller de som inte passar in i deras världsbild.

Ja Slutpixlat kan visa upp dussintals exempel på hur ”vänliga” de Sverigedemokratiska politikerna är. Men vi nöjer oss med att bara visa några av de ledande Sverigedemokraternas ”vänliga” sidor.


 

”Valet står mellan den blågula ”vänligheten” kontra den röda ”faran” hävdar artikelförfattaren Micke Karlsson i Diskho International. En artikelförfattare som när man söker information om honom på Diskho International, enbart får upp denna bild?


Blankt!? Förmodar att detta är signifikativt med vad artikelförfattaren ”tänkte” när han skrev sin artikel.


Slutpixlat väljer i alla lägen då hellre den ”röda faran”, då det enligt den gängse SD doktrinen numer är så att samtliga andra politiska partier i Sverige utom dem själva är just en ”röd fara”. En ”vänsterextremistisk” sådan som de brukar säga?


Och vi ska nog vara mycket medvetna om att det inte är de övriga partierna i Sveriges riksdag som är en fara eller utgör ett hot mot demokratin.


Det är Sverigedemokraterna själva som är det stora hotet mot demokratin. Läs deras politiska idéprogram så förstår ni. Där finns många idéer som vill inskränker på de mänskliga fri och rättigheterna. Det vill säga en av demokratins största grundstenar.


Hur vänligt är det? 


Så ni som i all "vänlighet" sympatiserar med SD och vill säga upp demokratin i Sverige kan ju rösta på Sverigedemokraterna då. Men förvänta er då ingen vänlighet från från oss som vill bevara demokratin.

Raffina Wall för Slutpixlat