21 maj 2014

Thoralf Alfsson: ”Barometerns journalister är vänstersympatisörer!”

Foto: Mats Holmertz
Den numer politiskt på fallrepet hängande Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson är på krigsstigen igen.

Hans favorithatobjekt, tidningen Barometern, skriver nämligen inget om Sverigedemokraternas politik? Något som gör Alfsson väldigt upprörd.


För i en artikel på hans blogg under rubriken, ”Inga motdemonstranter = Inga artiklar i Barometern”, så blir Alfsson riktigt sur över att inte Sverigedemokraternas politik får den uppmärksamhet han menar att den förtjänar?Att inte Barometern skrev något om Björn Söders och Kristina Winbergs besök i Kalmar gör Alfsson nu så sur att han anser att Barometerns journalist Anders Blank, är en vänstersympatisör? Och vad grundar Alfsson detta antagande på? Jo Anders Blank bär en så kallad ”Palestinasjal”. Ett "iögonfallande" attribut enligt Alfsson?Att Thoralf Alfssons minst sagt har ett ont öga till tidningen Barometern är ju känt sedan tidigare. Men att gå ut och anklaga Barometerns journalister för att vara vänstersympatisörer enbart för att en av dem bär en sjal, känns som ett väldigt lågt retoriskt knep.


Något vi börjar bli vana vid nu.  För när Sverigedemokraterna inte får gehör för sina åsikter så börjar man slentrianmässigt kalla alla som inte delar deras åsikter för antingen ”vänstersympatisörer” eller ”vänsterextremister”.


Om nu Thoralf Alfsson efter sitt påhopp på Barometerns journalister tror att han ska få mer gehör för Sverigedemokraternas politik så är han verkligen ute och cyklar i den Småländska obygden.


Raffina Wall för Slutpixlat