10 juni 2014

Avpixlats "intelligensreserv" på hugget igen! Humor på höglåg nivå!

Som alla säkert har hört vid det här laget så är alltså hat- och rasistsajten Avpixlats självutnämnde chefredaktör Mats Dagerlind av ett flertal personer nu anmäld för hets mot folkgrupp. Och det var på tiden. Något Dagerlind naturligtvis anser är en komplott av "PK-etablissemanget" mot honom.

Och anledningen till anmälan är hans eget fel, för som vanligt när Dagerlind orerar ut sin främlingsfientlighet, i en alldeles för lång krönika där han bestämt fastslår att visst är det så att, ”Våldtäkt och kvinnomisshandel är djupt rotad i den muslimska kulturen.”, så har han per automatik lagt krokben på sig själv.


 


Resten av krönikan ägnar han åt att raljera om vilsegångna feminister som orsak till den så kallade ”massinvandringen”, och att sprida än mer fördomar om invandrare och då om muslimer i synnerhet.

I en artikel på hat- och rasistsajten Avpixlat med anledningen anmälan mot Dagerlind så säger han själv så här:


”Jag kommer inte att ta bort texten och jag bestrider bestämt att den skulle utgöra hets mot folkgrupp!”


Nä hä…? För den som läst Dagerlinds krönika så står det ju utom all tvivel att det Dagerlind skriver, utan tvekan är hets mot folkgrupp och inget annat.


Något som naturligtvis inte den Dagerlindska och SD-vänliga gaphalspöbeln i Avpixlats kommentarsfält håller med om. Här exercerar de ut sitt missnöje och sin frustration så till den milda grad, att de ibland blir rent skrattretande och man förstår att de för det mesta inte ens kopplat på hjärnan innan de öppnar munnen.Eh... Det där med att Avpixlare skulle vara "EN" folkgrupp är väl ändå att ta i. För sen när har nazister, fascister, islamofober, homofober, sexister och diverse rättshavererat klientel tillhört en och samma grupp. De är ju idioter var för sig. Tror att lilla Vendel"kråka" åkt i diket en aning här.


Ärligt talat, vem behöver idiotförklara Dagerlind?  Skadan är ju självförvållad om man så säger.


Bor alla Aftonbladets journalister på Södermalm? Det var som f**!? Måste vara väldigt trångt på Södermalm numer. För enligt några SD-politiker så bor ju snart sagt varenda "politiskt korrekt" person i hela Sverige där. Dessutom så har ju Thoralf Alfsson i princip i sin blogg förklarat att hela Södermalm är ett rent kommunistträsk, bara för att mer än drygt femtio procent röstade på V, S, MP eller F! där?  Hu så hemskt! Drygt 90 procent av Svenska folket i en och samma stadsdel. Vilket underbart mångkulturellt "getto"! Någon som vet om det finns en tom lägenhet att hyra?


Och så var konspirationsteoretikern Vendela på hugget igen. Kan tala om för Vendela att "pk-etablissemanget" mår alldeles utmärkt. Inte en dödsryckning någonstans. Dock så har Vendela faktiskt fått en sak rätt. Valåret 2014 kommer verkligen att bli positivt för de ÄKTA Sverigevännerna. Det vill säga de som föredrar alla människors lika värde och demokrati.

  
Ja och så till sist så kom det. Individen som indoktrinerats av alla Avpixlats lögner och sen inte är sen att föra dem vidare. Masspsykos brukar detta ibland kallas.

Och det bästa från Avpixlats kommentarsfält har vi sparat till sist. I klassisk Avpixlat anda, där ibland Dagerlind under diverse pseudonymer skrivit fejkinsändare till något de kallar, "Från sjuklövern till SD", så har denna alla förutsättningar att bli en klassiker. I lögnens värld då naturligtvis.

För under signaturen "Eulenspiegel", så har vi snubben/islamofoben som visst vet hur våldet mot kvinnorna i den muslimska världen ser ut. För Eulenspiegel har varit kirurg i Saudiarabien!? Och bara därför vet han hur det är? Att han sen har både diplom från Harvard och Stanforduniversiteten på väggen, gör enligt honom själv att han vet mer om kvinnornas situation i Saudiarabien än hela den svenska journalistkåren. Det ni!


 Curt Latinosson för Slutpixlat