9 juni 2014

Ännu ett hot mot Slutpixlat! ”Trolltider i rasseskogen, eller!?”

Nu verkar det vara trolltider i rasseskogen!

För Slutpixlat mottog idag ännu ett hotfullt mejl från en person vid namn Tony.
Under rubriken, ”Är det snart slutpixlat, eller?”, så påstår Tony att om nazisten Hennix får reda på vilka som döljer sig bakom Slutpixlat då jävlar i mig ligger ni risigt till!


Tony hävdar att det inte skulle vara så svårt att luska ut vilka som ligger bakom Slutpixlat. Sen börjar han svamla om att vi skulle ha en personlig vendetta med Sverigedemokraten Thoralf Alfsson, och att detta i sin tur skulle vara en effekt av att Thoralf Alfsson retat upp någon?


Tony tror att om man lusläser Alfssons alla artiklar och uttalanden så finner man en röd tråd som leder till den som Alfsson skulle ha retat upp?


Tony är också övertygad om att Slutpixlat är en produkt av Expo? ”Det är ju skrivet i sten”, säger han bestämt!


För det första ”käre” Tony, så har vi ingett vendetta med Thoralf Alfsson. Att vi ibland skriver om Alfsson beror helt enkelt på den herrns eget sätt att utrycka sina främlingsfientliga och rasistiska åsikter på det sociala nätet. Och påpekas skall att inte bara Slutpixlat skriver om Alfssons fadäser på nätet. Även riksmedia gör detta emellanåt.


Och en gång för alla, vill vi återigen säga att Slutpixlat inte är en produkt av Expo. Vi har inte något samarbete över huvud taget med Expo.


Tony säger också att man inte behöver vara en professor för att hitta ”nättrollets” fader som han kallar det. Om man nu skulle vara intresserad av detta hävdar han i nästa stund.


Står ju utom all tvivel dock att Tony verkligen är just intresserad av att få reda på vilka som ligger bakom Slutpixlat. Och vi behöver väl inte gissa till vilken anledningen är, eller syftet han har med denna nyfikenhet.


Allt är bara till för att försöka få tyst på Slutpixlats antirasistiska och antifascistiska arbete. GLÖM DET! INGET KAN TYSTA SLUTPIXLAT!


Hela Tonys mejl är egentligen ett enda långt förtäckt hot mot Slutpixlat och dess medarbetare. Förövrigt så är detta inte det första mejlet Tony skickar till Slutpixlat. De tidigare var också förtäckta hot.Tycks som om rasisttrollen i "gran"skogen fått vårkänslor, så här har ni Tonys mejl i sin helhet:Fotnot: Behöver väl knappast påpekas att Tony också är en flitig kommentator på diverse nazisajter såsom bland annat den våldsbenägna nazisajten "Nordfront" också.
  
Raffina Wall för Slutpixlat