4 juni 2014

Bojkotta hat- och rasistsajten Avpixlats annonsörer!


Den av Sverigedemokraterna älskade och omhuldade och alltid av pengar suktande hat och rasistsajten Avpixlat söker nu annonsörer. Då för att som man säger kunna bredda och fördjupa det "publicistiska" arbetet och ta Avpixlat till nästa nivå i det svenska medielandskapet.

Med andra ord så söker man annonsörer för att kunna föra upp sitt hat och sin rasism till en ny nivå. Det vill säga ännu vidrigare än innan.


Avpixlat säger sig också vara Sveriges största och mest ”respekterade” sajt för Sverigevänlig nyhetsförmedling och opinionsbildning.


Nja, det där om att vara Sverigevänlig är väl att ta i så det spricker. Sverigeovänlig torde vara ett bättre ord på denna vidriga sajt som Avpixlat är. För de så kallade Sverigevänliga man riktar sig till är ju enbart en samling fascistoida högerextrema nationalister utan någon som helst förankring i verkligheten.


”Unna ditt företag en vitamininjektion i form av många nya trevliga och Sverigevänliga kunder. Beställ din annons på Avpixlat redan idag!”
, skriver de.


Kan säga att det knappast blir någon vitamininjektion, snarare en pestinjektion, för det företag som väljer att annonsera i en hat- och rasistsajt. Snarare en mycket dålig publicitet för det företag blir det som skulle sätta in en annons hos Avpixlat.


Slutpixlat uppmanar därför de som eventuellt tänkt sig att annonsera i Avpixlat att inte göra detta. Vill ni att ert företag ska förknippas med främlingsfientlighet, rasism och hat?


Och de som ändå skulle välja att annonsera i Avpixlat borde naturligtvis omedelbart upplysas om i vilken typ av sajt de annonserat.


Så ser ni som läsare en annons från ett normalt sett seriöst företag i Avpixlat, så påtala då detta för företaget genom att antingen ringa dem, skicka ett brev eller påtala detta för dem på deras Facebooksida om de har en.


För att på något sätt ekonomiskt stödja Avpixlats vidriga verksamhet är det samma som att bekänna sig till hatets, främlingsfientlighetens och rasismens agenda och därmed spela med i Sverigedemokraternas och Svenskarnas partis verkligt svenskfientliga verksamhet.


Bojkotta Avpixlats annonsörer!


Raffina Wall för Slutpixlat