30 juli 2014

Avpixlat tar avstånd från hatet!? Facepalm varning!!!

Hat- och rasistsajten Avpixlat tar avstånd från hatet, skriver Mats Dagerlind bland annat i en artikel angående de mycket grova påhoppen på Hotell- och restaurangfackets Jenny Bengtsson som förekommit på sista tiden efter att hon kritiserat SD i en debattartikel.

"Avpixlat tar oreserverat avstånd från hot och våld som politisk metod, oavsett vem den skyldige är och oavsett vem det är som drabbas. Även personer med så obehagliga åsikter, uttrycksmedel och partisympatier som Jenny Bengtsson skall åtnjuta en villkorslös rätt att framföra sina åsikter utan att behöva riskera utsättas för hot och våld."
Dock en facepalm av Dagerlind då det är Avpixlat som just i vanlig ordning hetsat sin SD-pöbel till att begå dessa mycket grova påhopp på Jenny Bengtsson.

Att påstå att man tar avstånd från hat som Dagerlind gör, för att i samma andetag spä på hatet genom att påstå att Jenny Bengtsson har obehagliga åsikter, och uttrycksmedel och partisympatier får Dagerlind att framstå som en särdeles obegåvad person.

Grattis Dagerlind! Ännu en megafacepalm från din sida.

För om det är någon sajt här i Sverige som verkligen står för hat och mer än gärna hetsar sin SD-pöbel till att begå rena hatbrott i kommentarsfälten på nätet så är det just Avpixlat.

Curt Latinosson för Slutpixlat