30 juli 2014

Axel Caesar Heder, SDU vs Paula Bieler, SD-kvinnor, om feminism.

SDU:s Axel Caesar Heder får sig en känga av den i styrelsen för SD kvinnor sittandes Paula Bieler om synen på feminism.

Medans SDU:s Heder angående den nyss släppta filmen från dem påstår att unga svenska tjejer väljer bort feminismen till förmån för SDU, så säger Bieler att SDU:s Heder har en ganska skev syn på feminismen för att sedan påstå att filmen är en starkt feministisk film?Eh… tycker att både Axel Caesar Heders och Paula Bielers syn på det här med vad feminism är, är minst sagt skev.


Medans SDU står för antifeminism och förespråkar sexifiering och objektifiering av kvinnor så… ja så står ju uppenbarligen SD:s Paula Bieler för detta också. För ser man som henne, SDU-filmen som en starkt feministisk film, så har hon grovt missuppfattat vad feminism egentligen är för något.


"Är Sverigedemokraterna antifeminister?"

”Ja, skiter björnar i skogen?”


Och att SDU:s Axel Caesar Heder aldrig ens försökt sig att förstå eller begriper vad feminism egentligen är, bevisar han helt på egen hand med dessa ”briljanta” uttalande.Vi riktiga feminister och antirasister blir alltid lika glada när de verbala grodorna likt syndafallet väller ur Sverigedemokraternas munnar.

För med detta så bevisar återigen Sverigedemokraterna vilket intolerant, främlingsfientligt och rasistiskt parti de egentligen är.


Raffina Wall för Slutpixlat