7 juli 2014

Avpixlats annonskampanj ett totalt fiasko!

Den av Sverigedemokrater älskade och av dem ofta citerade hat- och rasistsajten Avpixlat drog för drygt en månad sen igång en kampanj för att få annonsörer till sin sajt.

Avpixlat hävdade att det från och till kommit förfrågningar till dem från näringsidkare om att annonsera i just Avpixlat. Man ville, som man sade, bredda och fördjupa det publicistiska arbetet och därmed ta Avpixlat till nästa nivå i det svenska medielandskapet och som ett led i detta beslutade man sig att öppna upp sajten för annonser.


Man kan nu ställa sig frågan var dessa näringsidkare som efterfrågade annonsplatser i Avpixlat tagit vägen?


För några annonser syns inte än till på Avpixats sajt.


Man behöver väl inte vara någon Einstein för att förstå att denna kampanj från Avpixlat inte skulle nå någon framgång. För vilket företag/näringsidkare med sunt förnuft vill bli förknippade med den högst främlingsfientliga och rasistiska stollesajten Avpixlat.


Avpixlats kampanj kan endast liknas vid ett stort fiasko. Och det trots locktoner från Avpixlat själva om att de har ytterst konkurrenskraftiga annonspriser och att Avpixlat är Sveriges mest respekterade sajt för nyhetsförmedling att annonsera i.


”Unna ditt företag en vitamininjektion i form av många nya trevliga och Sverigevänliga kunder. Beställ din annons på Avpixlat redan idag!"


Ja så avslutar Avpixlat sin kampanjinformation.


Nu blev ju detta knappast någon vitamininjektion. Inte för Avpixlat i alla fall, som fortfarande desperat försöker få in pengar för att driva sin rasistiska hatpropaganda vidare. Mats Dagerlind, Avpixlats ”chefredaktör”, får väl fundera ut en ny strategi för att locka annonsörer. För inget företag som vill behålla sin trovärdighet och sitt goda rykte lär aldrig satsa på att annonsera i hat- och rasistsajten Avpixlat.


Slutpixlat funderade ett tag på att annonsera i Avpixlat med denna annons. Men då vi var ganska övertygade om att inte Avpixlat skulle ta in den eller vi inte på något sätt ville gynna SD:s inofficiella rasistpöbelforum så avstod vi naturligtvis.Curt Latinosson för Slutpixlat