22 juli 2014

Falskt konto öppnat i Slutpixlats namn på Flashback.se.


Ja att vissa individer tillhörande exkrementhögern i Sverige inte gillar Slutpixlats antirasistiska och antifascistiska arbete är ju ingen nyhet.

Först försökte någon öppna ett Twitterkonto i Slutpixlats namn. Detta blev tämligen omgående nedsläckt då vi påpekade detta för Twitter. Och nu har någon roat sig med att försöka öppna ett falskt konto på Flashback.se i Slutpixlats namn och med Slutpixlats logo.


Detta konto stängdes tämligen omgående ned av Flashback.


Den eller de individer som roat sig med detta startade en tråd vid namn, ”Starta hemsida och hänga ut Sverigedemokrater, vad bör jag tänka på?”Och säg är de inte lite patetiskt gjort när man lägger denna tråd under, ”Samhälle”, ”Juridik”, där man säger sig vilja hänga ut ”ej offentliga SD:are”? Och samtidigt frågar hur man ska undvika att inte ”torska” för förtal, och PUL?


Från Slutpixlats håll kan vi säga att vi aldrig har, och inte kommer att hänga ut icke offentliga SD:are. Vi kommer aldrig att sjunka ned till hat- och rasistsajterna Avpixlat eller Exponerats nivå i att hänga ut icke offentliga individer oavsett vilken politisk åsikt de har, eller vilket parti de tillhör.


Vi hoppas nu naturligtvis att Flashback.se permanent tar bort de falska inläggen från sin sida.


Slutpixlatredaktionen