12 juli 2014

I huvudet på två nazister från SvP!

Som alla säkert vet vid det här laget så ogillas Slutpixlat starkt på grund av sin granskande verksamhet om rasism, fascism och nazism av Sveriges samtliga klart överexalterade nationalistvurmare från framförallt Sverigedemokraterna och Svenskarnas parti, så till den milda grad, att till och med det sistnämnda partiets ledare ber oss sluta med denna granskande verksamhet.

Naturligtvis är detta ett kvitto på att Slutpixlat nu nått några av de delmål vi har förutsatt oss att nå. Att kväsa främlingsfientliga, rasistiska, fascistiska och nazistiska organisationer och dess företrädare.


När det gäller nazisterna i SvP, de som numer hävdar att de enbart är nationalister, vilket är en ren lögn, så finns det ett antal företrädare som mer än väl verkligen visar på att Svenskarnas parti, vid sidan av SD är nazister och inget annat. Detta kan man förövrigt läsa i Expos utmärkta artikel om SvP under rubriken, ”Därför är SvP ett naziparti.”


Här kan man bland annat läsa följande:


”I partiprogrammets fjärde punkt slås fast att SvP inte förespråkar demokrati. Man menar att dagens statsskick är ett "experiment som varat i ungefär ett sekel" som fått ett negativt resultat och präglas av ansvarslöshet, egoism och folksplittring.

Partiet tar heller inte avstånd från våld. I Radio Framåt talar några av partiets mest framträdande profiler återkommande om det våldsamma grekiska nazistpartiet Gyllene Grynings framgångar som något inspirerande.

Svenskarnas partis partiledare Stefan Jacobsson har försvarat den amerikanska terrorgruppen The Order, vars medlemmar gjort sig skyldiga till mord på judar och politiska motståndare.

I partiets webbradio förklarade han nyligen att han står fast vid sitt stöd till gruppen som "offrade sina liv för att rädda den vita rasen i USA". Jacobsson beskrev de dömda terroristerna med stor beundran:

"En sådan brinnande kraft, en sådan glöd och en sådan passion som dessa människor visade går inte att ta miste på. Den var äkta, den var ärlig. De hade ett ordentligt uppsåt."

I sitt tal vid Salemmarschen 2008 sa Jacobsson att "det är vår tid att resa vapen mot mångkulturen och jaga ut den ur Sverige!"


Ja vad ska man egentligen säga om dessa nazistollar annat än att deras hjärnceller befinner sig i ett totalt kaos. Det vill säga om de nu ens har några kvar.


Förövrigt så vill SvP genomföra en DNA-test av alla medborgare för att se om de bär på äkta svenska, eller germanska gener, som man kallar det.  Sådana medborgare som inte bär på dessa gener skall fråntas sitt medborgarskap och därefter utvisas?


Detta skulle förmodligen innebära att över 40 procent av befolkningen i dagsläget skulle utvisas. Och därmed med all säkerhet även några av SvP:s egna företrädare o sympatisörer då vi genom århundradena varit en nation som folk utrikes ifrån invandrat till.


Tycks som om inte stollerierna från dessa nazister tycks ha någon ände.

Och på tal om stolleri och stollar så låt oss då i vår granskning av det nazistiska Svenskarnas parti titta lite närmare på några av detta partis lokala nazistiska ”förgrundsfigurer.”


I SvP:s pöbelorgan Realisten har de i veckan utsett Madicken Pettersson Fridén från Forshaga till veckans Svenskpartist? Uppenbart är att kriterierna inte är höga för vem som utses till veckans Svenskpartist. För vem minns väl inte den här minnesvärda intervjun med just Madicken Pettersson Fridén där hon förgäves försöker ge sin definition på vad svensk kultur är, ja annat än med orden att, svensk kultur är... eh... svensk kultur? 

I en annan intervju med SvP:s i Mora, lokal ”förmåga”, Robin Olsén så tryter argumenten och förmågan att förklara sitt partis politik lika fort som en vattendroppe i öknen dunstar. Mesta svaret från Robin Olsén när reportern ställer frågor är, “Jag har inga konkreta siffror på detta… Detta är en riksfråga, du får ringa riks… Jag har inga konkreta siffror på detta… Detta är en riksfråga, du får ringa riks… Jag har inga konkreta siffror på detta… Detta är en riksfråga, du får ringa riks… Jag har inga konkreta siffror på detta.”


 

Dessutom anser nazisten Robin Olsén att enbart vita nordeuropéer är välkomna till Mora. På frågan om hur man kollar upp vilka som är etniska svenskar så säger Olsén så här: ”Man ser skillnaden på en svensk och en afrikan”.

Fantastiska företrädare nazisterna har. Klarspråk och verbalt skickligt väl avvägda svar på varje fråga har de. Observera att detta var ironiskt sagt och inget annat.


Nåja… Efter att ha lyssnat på två av dessa nazistiska företrädare så undrar man om man egentligen har något att frukta från detta bakgårdsklientel? Ja annat än deras förmåga att tillgripa klassiskt nazivåld mot sina politiska motståndare så fort deras retorik tryter då vill säga.


Något som SvP:s svar på nazisternas propagandaminister, Joseph Goebbels, Nils – Erik Hennix klart uppmanar till när han säger följande:Curt Latinosson för Slutpixlat