29 juli 2014

Ingrid Carlqvist: ”Statsavlönade vänsterextremister saboterar DI!”

Det verkar som om desperata tider kräver desperata åtgärder, och det från en desperat chefredaktör för en sajt som utan tvekan är på fallrepet.

För i en artikel under rubriken, ”Dispatch fjäskar inte för någon”, så tigger återigen den rasistiska och islamofoba sajten Disgusting Internationals chefredaktör Ingrid Carlqvist pengar för att kunna driva sajten vidare.


Uppenbarligen blev inte Disgusting International den mediala succé som Carlqvist hoppats på.


För pappersupplagan fick ju läggas ned. Och satsningen på egen webb-tv, där Carlqvist försökte verka ”påläst” nyhetsankare gick ju i stöpet endast efter två avsnitt.


Men skam den som ger sig tycks Carlqvist tänka och propagerar nu återigen att folk ska köpa Disgusting Internationals så kallade ”Honest Press-certifikat” för 250 Euro. (cirka 2,300 kronor)


”Eller varför inte köpa ett Honest Press-certifikat – ett vackert bevis på att du är en av dem som stödjer den fria pressen i Sverige!”


Men att kalla en bit papper á 250 Euro från Disgusting International för ”Ärligt Press-certifikat” är väl ändå att ta i när vi talar om en sajt som i stil med de andra hat- och rasistsajterna i Sverige såsom Avpixlat och Exponerat enbart sysslar med främlingsfientlig och rasistisk verksamhet. Att sprida hat mot invandrare, flyktingar och fördomar om dessa är inte särskilt ärligt. Det är enbart ett fruktansvärt fegt och vidrigt beteende.

Ingrid Carlqvist har också i vanlig ordning en konspirationsteoretisk bortförklaring till varför inte Disgusting International får in tillräckligt med pengar för att driva sin verksamhet.


Det är statsavlönade vänsterextremister som saboterar det hela?


”Våra trofasta läsare vet varför vi inte kan tjäna pengar på att sälja tidningen. Varje gång vi har försökt, har detta saboterats av de sedvanliga statsavlönade vänsterextremister som leder på att förtrycka andras yttrandefrihet och exponera dem som prenumererar på medier som makthavarna ogillar.”


Huga så hemskt! Så all annan media i Sverige är i princip enligt Carlqvist avlönade av staten och dessutom vänsterextremistisk?


Tror att offerkoftan växt Carlqvist över huvudet vid det här laget. Såg hon inte verkligheten innan, så lär hon då definitivt inte se den nu.

Carlqvist avslutar sin artikel med en vädjan till sina läsare:


”Donera en slant till oss. Så finns vi kvar när du kommer hem från semestern.”

Ja den som vill kan ju donera en slant till Disgusting International, där osanningar, islamofobi, homofobi, rasism och andra patologiska absurditeter blandas i en salig röra. Men kom sen inte med offerkoftan hängandes till knäna och gråtandes när andra påpekar sanningen för dig.


För den som på ett eller annat sätt stödjer Disgusting Internationals verksamhet är en rasist och inget annat.


Och vi behöver väl inte återigen påpeka att Ingrid Carlqvist verkligen ”älskar” Slutpixlat så till den milda grad att när vi påpekade för betaltjänsten PayPal om det var moraliskt riktigt att upplåta ett konto för Disgusting International, så blev Carlqvist så ”förtjust” att hon till och med uttryckte denna ”förtjusning” över Slutpixlat på engelska i en artikel.


PayPal avbröt ju sedan sitt samarbete med Disgusting International för att de bröt mot PayPals policy.  Något som fick Carlqvist att kalla Slutpixlat för en slyna?

Raffina Wall för Slutpixlat