24 juli 2014

Nazister vill leka polis och utlyser belöning på 5000 kronor!

Nazistiska Svenskarnas parti utlöser nu en belöning på 5000 kronor till den som kan få stopp på vad man kallar valsabotage.

Nazisterna gnäller nämligen över att deras valplakat utsatts för skadegörelse.


Och naziledaren Stefan Jacobsson, förstakandidat för SvP i Sjöbo, uppmanar nu sina fotsoldater runt om i Sverige att hålla ett extra öga på valplakaten och dessutom uppmanar han sina nazivänner att försöka gripa och hålla kvar vad han kallar valsabotörer tills polisen anländer.


Tror dock inte att ens polisen tycker att nazisterna bör leka polis, för vis av hur våldsbenäget nazisterna från SvP brukar uppföra sig mot dem som inte delar sjuka politiska syn så uppmanar Slutpixlat folk att iaktta största möjliga försiktighet.  För i ett parti där nästan fyra av tio på deras valsedlar är dömda för olika former av våldsbrott, och en fortfarande är internationellt efterlyst för fyra fall av mordförsök, så vet man aldrig vad dessa toknazister kan hitta på för hemskheter.


Nazisterna i SvP säger ju också att den belöning på 5000 kronor man utlyst är till för tips som kan leda till en fällande dom mot vad man kallar valsabotörer.


Slutpixlat tycker dock att de borde spara pengarna till det skadestånd för misshandel som de utan tvekan kommer att åka på när de tänker sig leka poliser.


Nazisterna i SvP hävdar också att sabotage mot deras nazipropaganda är ett allvarligt yttrandefrihetsbrott?


Lite paradoxalt från nazisterna att hävda detta då man samtidigt i sitt politiska manifest anser att demokratin bör avskaffas till förmån för ett totalitärt styre. Om nazisterna fick styra så skulle yttrandefriheten enbart vara ett minne blott.


Nazismens vidriga ideologi har aldrig gagnat mänskligheten, och att riva ned eller kladda över nazisternas budskap måste väl ändå ses ett utslag av sunt förnuft, då vi ALDRIG bör tillåta denna vidriga ideologi och dess företrädare att verka.

Raffina Wall för Slutpixlat