23 juli 2014

Christian Westling: Det är ett kulturellt övergrepp att ändra på seriefigurernas karaktärer.

Deltagaren i den av Kent Ekeroth regisserade och filmade roadmovien, ”Tre män och tre järnrör” Christian Westling, har likt sin politiska gelike hos nazistiska Svenskarnas parti, Björn Björkqvist, lite svårt för det här med att seriefigurernas karaktärer ändras.
  
Som vi tidigare här i Slutpixlat skrivit, så tyckte ju nazisten Björn Björkqvist hos SvP  att det är för jäkligt att seriefiguren Captain America nu byter ras och att seriefiguren Thor blir kvinna.  Den förmodligen för tillfället i politisk malpåse inlagda Christian Westling delar inte oväntat denna uppfattning också. På Twitter anser han att serietidningarna gått bananas som gör om karaktärerna till multikulti & bisexuella. PK är ett virus, säger han vidare.Och som svar på frågan om detta är något att bekymra sig om, så säger Westling att detta tyder på ett kulturellt övergrepp. Ett ensidigt sådant till och med.Om nu vissa fascistiska herrar inte är nöjda med hur serietidningskulturen utvecklas och följer med sin tid, så får väl de bägge herrarna teckna sig egna seriehjältar som mer ligger i linje med deras politiska övertygelser och ambitioner.


Dessa av fascisterna politiskt kulturellt RÄTT skapade hjältar skulle då förmodligen vara vita heterosexuella, testosteronstinna män med övernaturliga superkrafter som utan fruktan för sina egna liv kastar sig in i våldsamma bataljer med de politiskt korrekt hemska bisexuella multikulturkramarna som hotar att ödelägga hela deras världsbild. Usch! Det är ju så hemskt man kan gå bananas!


Ja för så säg, är det inte hemskt när seriefigurerna över en natt ändrar karaktär och inte längre passar in i fascisternas eller nazisternas världsbild över hur deras superhjältar bör se ut.


Därför har Slutpixlat skapat tvenne seriekaraktärer som med all säkerhet bör tilltala de mest förhärdade främlingshatare, rasister, fascister och nazister så att de slipper att ”go more bananas” än de redan gjort.


”Korpral Offerkofta” och ”Korpral Snuttefilt”. Förövrigt så kan vi utan att skämmas här på Slutpixlat säga att det vore en kulturell välgärning om SD förnekades att efter valet i höst åter få tillträde till riksdagshuset. Det vore en stor multikulturell välgärning om rasisterna en gång för alla skickades tillbaks under den sten de en gång kröp fram ifrån.

För fascism och nazism är då verkligen ett virus som måste bekämpas. Och själva beskrivningen på vad ett virus egentligen är, passar ganska bra in på dessa fascister o nazister.

”Virus är de minsta biologiska enheterna som kan infektera levande organismer. Virus brukar inte räknas som en livsform, då de saknar egen ämnesomsättning, och ej kan föröka sig på egen hand, utan beskrivs ofta snarare som "ett mellanting mellan levande och död materia". De kan inte föröka sig utan att infektera en levande cell. Med hjälp av cellens maskineri tillverkar viruset fler viruspartiklar.”
 

Raffina Wall för Slutpixlat