6 juli 2014

Ramaskri bland SD politiker över Dan Parks fängslande.

Den så bland rasister populäre ”gatukonstnären” Dan Park har ju som bekant återigen anhållits av polis för misstanke om hets mot folkgrupp då han på ett galleri Malmö återigen visade sina klart mot invandrare hatiska o rasistiska klipp o klistra bilder.

Samma bilder som han sen tidigare blivit dömd för.


För så sent som i april dömdes han till fyra månaders fängelse för två fall av hets mot folkgrupp samt förtal.


Det senaste gripandet av Dan Park upprör naturligtvis vissa SD-politiker så till den grad att de anser att svensk polis använder rena Stasi metoder?SD:s Tommy Hansson skräder inte orden och förklarar på sin blogg att polisens agerande mot Dan Parks utställning tyder på att Sverige börjar likna forna DDR?


”Polisens agerande mot utställningen tyder enligt min mening på att Sverige i vissa avseenden börjar likna den forna kontrollstaten ”DDR” (den kommunistiska Tyska demokratiska republiken) där vissa åsikter var bannlysta. Avvikande fängslades och inspärrades i en del fall in i mentalkliniker.”


Och inte förvånande så tycker rasisten Tommy Hansson också att lagen om hets mot folkgrupp borde avskaffas.


”Hets mot folkgrupp är en bisarr lag som skyndsammast möjligt enligt min mening bör förpassas till rättsväsendets soptipp.”


Inte förvånade att rasisterna vill avskaffa denna lag så att de utan att riskera rättsliga åtgärder kan få vräka ur sig vad de vill för rasistiska och hatiska kommentarer om invandrare o flyktingar.


Tommy Hansson tycker inte helt oväntat att hans partikollega i Karlskrona, Martin Hess, som också blivit dömd för hets mot folkgrupp, av rättsväsendet blivit bara så illa behandlad.


”Det är tragiskt att bevittna hur det svenska rättsväsendet inklusive polis och domstolar urartar i accelererande takt. Det gör att det kan betvivlas att Sverige längre är en rättsstat. I våras dömdes även SD Karlskronas Michael Hess för hets mot folkgrupp.”


Märkligt men inte helt oväntat att diverse rättshavererade SD-politiker och dess sympatisörer vänder sig mot polisen och rättsväsendet när det går dem emot. Tommy Hansson tar dock detta ett steg längre. Han tror att svenskt rättsväsende är infiltrerat?


”Det kitt som hittills hållit ihop vårt fosterland och gjort det till ett demokratiskt, civiliserat rättssamhälle är av ovanstående exempel att döma på väg att fullständigt krackelera. Man skulle rentav kunna förledas tro, att svenskt rättsväsende infiltrerats av den tungt kriminellt belastade så kallade Researchgruppen, som Expressen använde sig av i syfte att spåra upp anonyma nätkommentatorer.”


Att diverse galna konspirationsteorier fritt flödar bland SD-politiker och dess anhängare är ingen nyhet. Men det tycks ju bara bli värre och värre hos detta klientel.


Värst ut går nog dock den numer till Danmark landsflyktande islamofoben Ingrid Carlqvist som alltid förvarat Dan Parks så kallade konst. Hon anser också att Sverige numer är en ren polisstat?Uppenbart är att Carlqvist inte varken levt i en riktig polisstat eller upplevt vad en sådan typ av stat verkligen kan ställa till med mot folk. De ”rena SA metoder” hon refererar till ligger ju mer närmare den politik som SD egentligen förespråkar och utan tvekan skulle använda sig av om de kom till makten. Räcker med att läsa SDU:s politiska manifest där de förslår att man bör lämna över administrativt och politiskt ansvar till staten och att ordningen bör skötas av ett gendarmeri?


”Vi förespråkar därför införandet av ett gendarmeri med befogenhet att utlysa utegångsförbud och i värsta fall temporära undantagstillstånd. Ett svenskt gendarmeri skulle verka direkt under justitiedepartementet och bestå av specialutbildad militärpolis, vars viktigaste uppgifter skulle vara att motarbeta olika typer av våldsamma kravaller och upplopp samt bemöta storskaliga angrepp på institutioner som är viktiga för det svenska samhället.”


När man hör och läser hur vissa SD-politiker som Tommy Hansson och andra rasister som bland annat Ingrid Carlqvist utrycker sig, där de utmålar Sverige som en polisstat enbart för att de ogillar att en eller flera av deras gelikar blivit dömda för hets mot folkgrupp, så slår det en genast hur absurt deras uttalanden egentligen är.


Å ena sidan så tycker de att Sverige numer ser ut nu är en polisstat bara för att de känner sig felfördelade av samhället, å andra sidan så tvekar de inte att själva förorda en polisstat som verkar för deras politiska mål. Total kontroll över samhället och dess medborgare. Vibbarna från 30-talets nazityskland känns obehagligt nära när man hör dessa Sverigedemokrater och dess sympatisörer uttala sig numer.


Så vill ni verkligen ha en polisstat där demokratin är som bortblåst, så för all del, rösta på SD i valet då. Men kom sen inte och gnäll när du inte enligt SD:s kriterier inte passar in i samhället och därav hamnar i arbetsläger.

   
Förövrigt att i sammanhanget kalla Dan Park för konstnär är ju också en stark överdrift då han är en individ som enbart förklär extremt vidrig rasistisk propaganda och försöker att kalla detta för konst.


Dan Park är och kommer aldrig att bli en konstnär. Han är enbart en rasist som förtjänar att skaka galler för sitt ständiga hetsande mot olika folkgrupper.


Raffina Wall för Slutpixlat