15 juli 2014

Vilseledande valpropaganda från nazistiska SvP!

Det nazistiska Svenskarnas parti, SvP, de som numer hävdar att de inte är nazister utan enbart nationalister, avser nu att inför valet i höst sprida valpropaganda i de svenska hushållens brevlådor.

Dock så är deras valfoder, en 4-sidors folder som kortfattat tar upp tre områden; ”Svenska jobb till svenska arbetare”, ”Pengar till folket”, samt ”En svenskvänlig familjepolitik”, ett klart fall av desinformation.


Den förtäljer nämligen inte den sanna bilden av vad SvP är för slags parti. SvP försöker ju gärna nu ge bilden av sig själva som ett Sverigevänligt politiskt alternativ med en demokratisk agenda.


Något som naturligtvis är en ren lögn!


SvP är och förblir ett nazistiskt parti, vilket man kan läsa om i stiftelsen Expos granskning av dem.


 "Därför är SvP ett naziparti".

Och den som betvivlar detta faktum kan utförligare läsa vidare här om SvP:s av våld fyllda nazistiska historia:


"Svenskarnas parti".


Som motvikt mot SvP:s vilseledande och falska valpropaganda har Slutpixlat ”något” omformat SvP:s valfolder så att den med verkligheten och sanningen mer stämmer överens.


Må vara att denna omarbetning gör en och annan nationalsocialist från SvP lite ledsna i ögat, men rent ut sagt, det skiter vi i!


För något som inte hör hemma i en demokrati är ett parti i vars politiska manifest det står inskrivet att man vill avskaffa demokratin och att medlen för att nå dit inbegriper våld.


Sån skit kan vi vara förutan!

Så håll tillgodo gott folk, för om ni får er brevlåda våldtagen av nazipropagandan så ha i minnet att det egentligen är så här SvP:s valfolder ser ut.Är ni intresserade av hur den vilseledande och falska originalfoldern såg ut finner ni den här: Nazipropaganda.


Raffina Wall för Slutpixlat