10 aug. 2014

Älska med Avpixlat!

Ja nu när det ju bekräftat att SD via Kent Ekeroth och hans förening, "Föreningen för Sverigevänliga intressen", i princip blir delägare i hat- och rasistsajten Avpixlat. Så varför längre hyckla om kopplingarna mellan Avpixlat och SD? Sverigedemokraterna borde ju nu naturligtvis annonsera i sin egen favoritsajt. För ingen annan tycks ju av förståeliga skäl vara intresserad att annonsera i ett dy-likt forum som trotts allt Avpixlat är.

Och Slutpixlat är naturligtvis i all ”välmening” behjälpliga med ett litet annonsförslag, som på ett raffinerat och lite ekivokt sätt utan tvekan speglar de intima banden mellan Avpixlat och SD.Och som grädde på moset så får Avpixlat alldeles gratis använda sig av Slutpixlats annonsförslag för att främja den allt annat än Sverigevänliga politik som SD försöker pracka på folk.


En intressant sak i sammanhanget när det kommer till denna "förening" tillhörande Kent Ekeroth som nu avser att registrerat Avpixlat som ett varumärke, är bland annat att denna förenings syften, förutom att "främja Sverigevänliga projekt och verksamheter", även avser att granska Svenskfientliga verksamheter och dylikt.


Jösses! Då får de att göra. För enligt SD själva så är ju alla som inte är med dem, emot dem, och bara såååå Svenskfientliga. Vilket mastodontjobb det kommer att bli att granska drygt vad 90 procent av svenska folket gör och säger.

Å andra sidan så är det ju inte var dag någon försöker att varumärka främlingsfientlighet och rasism. 

Och vem är egentligen bättre än just Ekeroth på att göra detta? Ingen! Ekeroth är ju nämligen expert på det här med främlingsfientlighet och rasism.

Curt Latinosson för Slutpixlat