11 aug. 2014

Slutpixlat drar ned byxorna på hat- och rasistsajten Exponerat!

Slutpixlat har ju tidigare skrivit om vilka som döljer sig bakom hat- och rasistsajten Exponerat. Detta genererade en hel del matnyttiga tips som från allmänheten kom oss tillhanda. Och vi tackar naturligtvis inte nej till fler tips, då de vi hittills fått, faktiskt har vänt upp och ned på en hel del stenar där nya namn dykt upp från rasistpöbelns mylla. Individer som tidigare trodde att de kunde gömma sig bakom trollkonton är för oss på Slutpixlat inte så anonyma längre.

Vi kommer ju alla ihåg hur Robert Aschberg i programmet ”Trolljägarna” avslöjade några av de näthatare som dolde sig bakom anonymitetens slöja och bland annat hotade folk till livet.


En av dessa var ju en man i sextioårsåldern från Laholm som under aliaset ”j_london” bland annat upprepade gånger hotade Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg.  ”j_london” var ju mycket flitig med sina hatiska och rasistiska inlägg i just Exponerat där Exponerats moderatorer inte brydde sig ett dugg om vilka vidrigheter han vräkte ur sig.


Och det är just dessa moderatorer på Exponerat som Slutpixlat nu närmare granskat och kommer att delvis avslöja identiteten på när de sista bitarna fallit på plats. Men vi kommer bara att avslöja så mycket av deras identiteter att dessa moderatorer själv kommer att vara väl medvetna om att Slutpixlat vet vilka det är. För inte kommer vi hänga ut dem helt i Exponeratstyle.


Så håll i hatten ”Ledsen farmor”, Justin Case”, och ”Exponerat-moderator”, för nu blir det snart åka av. För snart står ni där med byxorna nere vid knävecken och rumpan bar.

Vi behöver väl knappast tillägga att det vidriga klientelet bakom Exponerat inte är särskilt förtjusta i Slutpixlats granskning av dem. Speciellt inte med tanke på att det bland annat var Slutpixlat som låg bakom att Exponerat blev av med sina donationskonton som de hade både hos PayPal, och Handelsbanken.


Vi har även lyckats ta reda på vilka som döljer sig bakom de mest flitigt använda trollkontona på Exponerat. Men det tar vi sen. En sak i taget. Och återigen ett stort tack till ni som lämnat sådan information som gjort det möjligt för Slutpixlat att dra ned byxorna på SD:s rasistpöbel. Fortsätt skicka in.


Läs även vår tidigare artikel om vilket klientel som döljer sig bakom Exponerat:

Sveriges värsta högerextrema hat- och rasistsajter. Del 2 Exponerat 

Raffina Wall för Slutpixlat