12 aug. 2014

Exponeratman går till attack mot Avpixlat och hotar exponera Ekeroth.

En av de ansvariga tungviktarna bakom hat- och rasistsajten Exponerat går nu till verbalt angrepp på den andra av Sveriges hat- och rasistsajter, Avpixlat.

Det är den 52-årige mannen ifrån Kungsbacka som nu kallar sig för Tommy Blom på FB och som tidigare dolde sig bakom pseudonymen ”Kapten Krok” då han var ansvarig för föregångaren till Exponerat, Sweden Confidential, som bara ”är så trött på all skit från Avpixlat.”


Trätan mellan de bägge hat- och rasistsajterna om vem som är den största av dem tycks gå vidare och Tommy Blom hotar nu med att avslöja uppgifter om den Sverigedemokratiska riksdagsmannen Kent Ekeroth och hans förehavanden med Avpixlat för att röra om i den Ekerothiska grytan om inte Avpixlat slutar med att kasta skit på Exponerat.Intressant när Tommy Blom säger att gång på gång försöker Avpixlat skita ned Exponerats rykte. Vilket rykte?


Inte kan det vara Exponerats goda rykte i alla fall. För bägge sajterna har ju ett vidrigt dåligt rykte som de hat- och rasistsajter de faktiskt är.


I övrigt ganska underhållande och bra när rasisterna kastar skit på varandra om vilken av hat- och rasistsajterna som är störst istället för att kasta skit på vanligt hederligt folk.


Ibland har man tur när man är ute på nätet och hinner ta en skärmdump på vad vissa individer säger. För nu har Tommy Blom uppenbarligen raderat sin kommentar. Men som sagt Slutpixlat är alltid på alerten.


Raffina Wall för Slutpixlat