9 aug. 2014

Före detta SD-politiker kommer till Exponeratkvinnas försvar!

Valtersson
Efter Slutpixlats artikel igår om den till hat- och rasistsajten Exponerat tillhörande kvinnan, som under en massa pseudonymer sprider främlingsfientliga och rasistiska uttalanden på nätet och i parti och minut hotar att hänga ut politiska motståndare till SD, så var svaret från Exponeratkvinnan att återigen hota med att hänga ut människor. Något som vi vid det här laget får kalla för ”Exponeratsyndromet.”

”Jag har adresserna till dessa människor som ger sig på oss nationalister (trots deras skyddade identitet.) , någon som vill ha?”, sade Exponeratkvinnan under aliaset Izabella Eriksson.Och en som omgående nappade på detta och villigt erbjöd sig att hjälpa till, ”med att göra någonting åt det”, var ingen mindre än den före detta/sparkade SD-politikern Mikael Valtersson.


Frågan är bara vad den från SD sparkade Valtersson tänker göra? Har han så bländats av Izabellas ”charm” på hennes sexchattsajt, att han nu följer hennes minsta vink?


Izabella beskriver sig ju själv som en vacker kvinna som utan minsta ansträngning kan få ut information om personer för att sedan kunna hänga ut dessa till offentlig beskådan.


Uppenbart är att Valtersson inte tycks tveka att skynda denna vackra kvinna till hjälps. Valtersson tycks ju ha en förkärlek till att vara unga kvinnor "behjälpliga".


Vi får väl se vad Valtersson kommer att göra. Han skulle ju fundera på det.  Fortsättning följer nog. Spännande värre! 


Fotnot: Izabella Eriksson har nu raderat hårt på sin FB-sida. Dock har Slutpixlat kvar skärmdumparna som bevis på vad hon sagt. 

Raffina Wall för Slutpixlat