20 aug. 2014

Nytt direktiv från SD-ledaren Åkesson: ”Polisanmäl precis allt och alla.”

I ett hemligt internmeddelande så har nu den Sverigedemokratiska ledaren Jimmie Åkesson tydligen uppmanat sina partivänner att polisanmäla precis alla som på något sätt ”kränker” SD politiker som gjort rasistiska uttalanden på nätet.

EH… WHAT!?


Om man har fattat saken rätt så anser Åkesson att, den eller de som på något sätt avslöjar SD-politiker som gjort främlingsfientliga eller grova rasistiska utspel i de sociala medierna bör polisanmälas för kränkning eller förtal, då det absolut enligt Åkesson tydligen verkar vara så att dessa SD-politiker trots allt inte gjort några främlingsfientliga eller grova rasistiska utspel.


Så när för exempel SD-politikern i Östra Göinge, Pethra Wagnell, som länkat till nazistiska sidor eller gjort grova islamofoba uttalanden, så är detta inte att anses som något fel begånget av Pethra Wagnell. Men däremot så är det uppenbart så fel gjort av den som påtalar Wagnells rasistiska uttalanden att den förtjänar en polisanmälan för kränkning alternativt förtal.


Och en SD-politiker som anser sig bara ha blivit sååå kränkt av att ha blivit avslöjad för sina rasistiska uttalanden är Eva-Marie Olsson, politisk sekreterare och nämndeman för SD i Malmö.


Hon kände sig till och med så kränkt att hon var tvungen att polisanmäla en journalist som ville ställa några frågor om varför hon gjort rasistiska uttalanden.


Som om inte detta skulle räcka så mordhotades en journalist på IRM när SD:s suppleant i partistyrelsen i Ale, Barbro Williams av journalisten avslöjades för att bland annat ringt upp en ung kvinna och kallat denne för arabfitta.


Och som grädde på moset så har nu även SD polisanmält en soptunna med tillhörande skyllt där det stod, ”Släng din rasistiska propaganda här.”


Uppenbart så kände sig SD återigen så kränkta av att deras rasistiska propaganda hamnar där den hör hemma. I soptunnan.


När man trodde att offerkoftorna var på upphällning hos SD så har de tydligen fått en ny sändning. Denna gånga extra, extra large.


”Tyck synd om oss, vi blir ju bara så kränkta när våra politiker gång efter gång blir avslöjade för sina rasistiska, homofoba och islamofoba uttalanden. Polisanmäl, polisanmäl!”


Om nu SD på något vis tror sig kunna skrämma politiska motståndare, journalister eller andra medborgare genom att polisanmäla eller att hota med att polisanmäla så fort de känner sig det minsta lilla kränkta enbart på grund av vad de med sin egen dumhet ställt till med, så låt dem hålla på. För ingen med sunt förnuft kan väl längre ta detta parti på allvar.


Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt och rasistiskt parti. Det bevisar de ju snart sagt dagligen genom sina egna politikers ”smarta” uttalanden på de sociala medierna.


Kommer nu Slutpixlat att bli polisanmälda för att vi säger sanningen om SD? Knappast. Snarare så att Jimmie Åkesson borde bli polisanmäld för vilseledande information.


Hans påstående att de har nolltolerans mot rasism inom partiet måste väl vid det här laget anses som klart vilseledande. För det tycks ju vara så att ju närmare valet vi kommer desto mer klart rasistiska uttalanden kommer det från SD-politiker.

 
Men å andra sidan så är detta numer enligt vedertagna doktriner inom SD inte längre att anses som rasism. Bara invandringskritiska åsikter som framförs. Och då kan man tydligen kalla folk för arabfitta utan att partiledningen ingriper. Och den som anser att detta är ett rasistiskt uttalande, ja den polisanmäls för att personen som sade arabfitta känner sig kränkt.


Logiskt agerande? Nä vad fasen det är ju SD vi talar om. Där har ju varken logiskt tänkande eller agerande någonsin existerat. SD är enbart en ulv i fårakläder och inget annat!
Raffina Wall för Slutpixlat