20 aug. 2014

Stoppa nazivansinnet i Stockholm den 30 augusti!

INSÄNDARE.
 
Som alla säker hört talas om så avser det nazistiska Svenskarnas parti att demonstrera sin egen dumhet på Gustav Adolfs torg i Stockholm lördagen den 30 augusti klockan 14:00.

”Svenskarna skall inte tvingas blöda mer för mångkultur och massinvandring”, säger naziledaren Stefan Jacobsson i en artikel på nazisternas hemsida.


Nej det skall väl egentligen vara så att vi varken vill se att svenskar eller invandrare skall behöva blöda för att nazister från Svenskarnas parti går bärsärk och knivhugger folk bara för att folk inte delar dessa sjuka nazisters åsikter.

Man ska i sammanhanget inte förglömma att nästan hela partiledningen i SvP är dömda för hets mot folkgrupp eller grova våldsbrott, och att man just nu har en partimedlem som är internationellt efterlyst för fyra fall av mordförsök.


Att de sen också har ett antal individer på valbar plats som varit nere i Ukraina och levt ut sina nazifantasier med vapen hand är ju ytterligare en sak som inte får förglömmas.


Svenskarnas parti är ett rent naziparti som mer än gärna tar till våld när de tycker att detta behövs.

Låt inte dessa nazister och dess pöbel bli gatans kungar i Stockholm den 30 augusti.


Nazisternas demonstration kommer att börja på Gustav Adolfs torg gå via Strömsgatan - S:a Blasieholmsgatan - Skeppsholmsbron – V:a Brobanken och åter till Gustav Adolfs torg.
 

Var där och delta i någon av de motdemonstrationer mot nazisterna som går av stapeln för att visa att du inte tolererar att nazismens hantlangare återigen tillåts visa sina fula nunor. Stoppa nazivansinnet nu!


Erik S.