16 aug. 2014

SD:s valaffischer som ni aldrig sett dem förr.

Sverigedemokraternas har ju blivit omtalade för sina valaffischer som innehåller så klara rasistiska anspelningar att inte ens vissa bussbolag vill klistra dem på sina bussar.
 
Nu har dock Slutpixlat, som den bildsatiriska sajt vi från början är, omarbetat ett par av SD:s valaffischer. Naturligtvis då till det bättre.


Första affischen tycker vi mer speglar hur SD egentligen är, eller ska vi säga uppträder som parti. För om det är något parti som kan liknas vid en blandning mellan diverse dokusåpor av olika slag som för exempel ”Farmen”, ”Big Brother”, ”Ung och bortskämd”, ”Vita lögner”, eller ”Ensam rasist söker”, så är det just Sverigedemokraterna.
Tre av SD affischerna har vi omformat så att de absolut ger ett mer positivt budskap än originalen.

Och den sista affischens budskap är väl egentligen vad drygt nittio procent av det svenska folket mer än gärna skulle vilja se Åkesson just göra.Hasta la vista baby!


Avram Moscovith för Slutpixlat


OBS: Slutpixlat har naturligtvis inget emot att ni delar dessa bilder vidare. Allt bildmaterial från Slutpixlat kan användas efter eget gottfinnande så länge det stödjer den antirasistiska kampen.