2 aug. 2014

Sverigedemokraterna har sin egen Breivik i vardande!
Sverigedemokraten Tommy Granfeldt i Uppvidinge påstod i torsdagskväll på sin FB-sida att han köpt en AK47:a för att skydda sig från svartingar och att han har ett bombbälte för att, som han säger, försvara sig emot regering, terrorister, islamister, FI-anhängare, moderater, vänsterpartister och liknande ohyra…Inte utan att man får kraftiga vibbar till den nationalistinspirerande massmördaren Breivik i Norge när man hör hur denne Sverigedemokrat uttrycker sig.

Värsta i det hela är ju att Granfeldt sitter i barn och utbildningsnämnden i Uppvidinge kommun också.

Nu skyller Granfeldt på att det var något han skrev under inverkan från alkohol? Hur många gånger har vi inte hört den förklaringen från SD-politiker när de tabbat sig på de sociala medierna?

Smålandsposten fick fatt i Granlund i fredagskväll:

Tycker du att det var ett roligt skämt?

”Ja visst tycker jag det. Annars hade jag inte skrivit det. Men för det första har jag ingen vapenlicens och för det andra har jag ingen AK 47:a hemma.”

Varför skämtar du om detta?

”Det skrevs under inverkan av lite alkohol och då kan idéerna springa i väg. Det som känner mig förstår att det inte finns någon som helst allvar bakom detta.”

Som vanligt så uppvisar vissa Sverigedemokratiska politiker ett synnerligen dåligt omdöme när de gör inlägg i de sociala medierna, och när de blir påkomna så skyller de på spriten?

När Granfeldt sen påstår att idéerna under inverkan av lite alkohol kan springa iväg, så måste man fråga sig vad som händer den dag hans idéer springer iväg utan inverkan av alkohol?

För med tanke på hur Tommy Granfeldt utryckte sig på sin FB, så får man nog utfärda en klar ”Breivik” varning för denne man.

Om inte SD-ledningen sparkar ut Granfeldt från partiet så är det inget annat än en skandal. För liknande uttalanden från ett annat partis representant hade utan tvekan givit denne person respass ur partiet omgående.

Men nu är ju SD inte som vilket annat parti som helst som bekant. Acceptansen för rasistiska tokstollar inom partiet är ju stor. Inte förvånande då hela SD i grund och botten är ett rasistiskt parti med en grundideologi bygd på gamla fascistiska drömmar. 

UPPDATERAT:

Nu påstår Tommy Granfeldt när DN konfronterade honom med vad han skrivit att han inte längre är förtroendevald?

”Jag är inte förtroendevald längre, men jag har nog glömt att meddela det skriftligt.”


Eh… vad då? Glömt att meddela det?


Skulle detta vara någon form av ursäkt för vad han faktiskt skrivit på FB?


Enligt vad Slutpixlat nu erfar så är nu Tommy Granfeldt polisanmäld av ett flertal personer för sitt uttalande.
 
Raffina Wall för Slutpixlat