6 sep. 2014

Hakkorsarmbindel och lögner. Bara lite spex enligt SD.

Att Sverigedemokraten ifrån Halmstad Catharina Strandqvist bar en armbindel med ett hakkors på är enligt ett pressmeddelande från SD inte så farligt.

Det var ju bara någon som spexade till det lite tycker man. Visserligen olämpligt men ändå inte så farligt, för det var ju mitt i natten hon bar armbindeln med hakkorset på, och dessutom så städade hon ju samtidigt.


Ganska lamt försök att sopa detta under mattan från SD:s sida kan man tycka.


 Och när man läser vidare i SD:s pressmeddelande så säger de att de i dagsläget inte finns anledning att tro att Catharina Strandqvist bärande av en armbindel med ett hakkors på överhuvudtaget skulle ha något att göra med extremistiska åsikter.

Vad man i SD:s pressmeddelande inte tar upp är det faktum att hon ljög om vilket yrke hon har. På partiets valsedel så kallade hon ju sig för soldat. Förmodar att hon med det avsåg sig vara en av SD:s fotsoldater.


För enligt uppgifter som kommit Slutpixlat tillhanda så arbetar Catharina Strandqvist som timanställd på ett äldreboende i Halmstad. På samma äldreboende bor det också två personer som suttit i koncentrationsläger. Tror knappast att dessa tycker det är ett spex när någon år 2014 fortfarande hyllar och ärar nazismen och dess vidriga gärningar.


Vad Slutpixlat erfar kommer det inte i dagsläget att riktas några åtgärder mot
Catharina Strandqvist från hennes arbetsgivare för hennes hyllande av nazismen.


Ralph Usterman för Slutpixlat