7 sep. 2014

Uppgifterna om hat- och rasistsajten Exponerat är äkta.

Det finns personer som ifrågasatt äktheten i Slutpixlats avslöjande om vilka individer det är som döljer sig bakom hat- och rasistsajten Exponerat. Från Slutpixlat kan vi enbart säga att dessa uppgifter är till etthundra procent korrekta. Dessutom så sitter vi på mer information om de ansvariga bakom Exponerat. Bland annat deras kontakter med några ledande SD-politiker som i vissa fall dikterat vad som Exponerat bör skriva om. (Vilka personer Exponerat ska hänga ut.) Denna information har vi i dagsläget inte valt att publicera utan istället överlämnat till annan media, då de har betydligt större resurser än Slutpixlat att undersöka denna information och gå vidare med detta.

Och detta har nu uppenbarligen redan fått effekt, då Exponerat nu gråter ut och bland annat anklagar Expressens journalister för att göra hembesök hos ”oliktänkare” i syfte att hänga ut dessa. (Oliktänkare är förövrigt ett annat ord för rasister.)

Att Exponerat och dess medarbetare ogillar att bli exponerade av media framgår ju allt tydligare nu. Och så länge de fortsätter med sin brottsliga verksamhet, hets mot folkgrupp, förtalsbrott, ärekränkning och uppvigling, ja då får de också själva finna sig i att bli granskade av media.


Och för er som inte läst Slutpixlats artikel om vilka det är som ligger bakom Exponerat så länkar vi den här: 


Här har ni Exponerats ansvariga.


Raffina Wall för Slutpixlat