28 sep. 2014

Nazisten Hennix surar till och lämnar SvP.

Den inbitne nazisten Nils-Eric Hennix, ni vet han som påstod att han i sin kamp för nationalismen skulle vara lika fanatisk och hänsynslös som Goebbels och Wessel, har nu surnat till ordentligt. Nu så till den milda graden att han lämnar det nazistiska Svenskarnas parti.

Orsak. För att han kände sig förnedrad av SvP som placerade honom nästan sist på riksdagslistan. Och på baksidan av riksdagslistan till råga på allt.

 
 

”Som nationalist med självaktning påbjuder dock min heder att jag säger upp medlemskapet eftersom partiet placerade mitt namn i slutet på baksidan av riksdagsvalsedeln som nr 44. Detta upplevde jag som förnedrande i relation till min position som politisk agitator för SvP”, säger han.

Aj då, stackars liten. Bara för att Hennix inte fick en framträdande plats på SvP:s riksdagslista, utan istället hamnade bland de sista på baksidan så ansåg sig Hennix uppenbarligen bara så… förnedrad av partiet att han nu lämnar det. För enligt honom själv så var ju hans position som politisk agitator för partiet bara värd så mycket mer att detta per automatik skulle göra att han hamnade högre upp på SvP:s riksdagslista.


Hennix har alldeles för höga tankar om sin egen person uppenbarligen. Någon ny Joseph Goebbels lär han aldrig bli.


Hennix har ju förövrigt bestämt hävdat att han inte alls är någon nazist utan bara en helt ”vanlig” nationalist. Lite motsägelsefullt då han ju har påstått att han vill vara lika fanatisk och hänsynslös som just den nazistiske propagandaministern Joseph Goebbels och våldsnazisten Horst Wessel och dessutom vid ett flertal tillfällen hållit föreläsningar för den mycket klart uttalade nazistiska våldsorganisationen Svenska motståndsrörelsen. Och om vad höll han då föreläsningar om kanske ni undrar. Ja inte var det i konsten att virka eller knyppla i alla fall. Hennix föreläsningar handlade om hur förträfflig nationalsocialismen var framför demokratin.


Vad Hennix kommer att syssla med eller i vilken annan naziinspirerad organisation han kommer att verka i har han inte än uppgivit. Men var så säkra, Nils-Eric Hennix kommer säkert att höras av igen. Nazifanatiker brukar ju låta höra talas om sig. Tyvärr.


Och från SvP officiellt har det inte kommit en enda kommentar om Hennix avhopp. De kanske till och med är glada att de blev av med honom så att de slapp använda sig av ”De långa knivarnas natt”. 

Något SvP i normala fall brukar sig av mot sina politiska motståndare. Nazisten Andreas Carlsson från SvP jagas än för knivöverfallet i Malmö. Fyra fall av mordförsök är han nu lyst för.

Curt Latinosson för Slutpixlat