28 sep. 2014

Slutpixlat fick ett ”fanmejl”, som önskar livet ur oss.

Tydligen har Slutpixlats artikel igår om Ingrid Carlqvist väckt en del ilska bland hennes supportrar. En sådan ilska att nu någon uppenbarligen känt sig tvungen att i ord och med ett språkbruk som tyder på en mindre intelligens, uttrycka sin ilska genom att skicka oss ett mejl. Från Ryssland? Det var i alla fall dit avsändarens mejladress gick. ”From Russia with Love”.  Nej knappast. Slutpixlat är vid det här laget ganska luttrade vad gäller den här typen av mejl. Och skulle vi polisanmäla allt som av liknande art som ovan, som kommer i vår mejlbox, så skulle vi inte få syssla med annat.

Att vi valt att publicera detta mejl är enbart att visa på hur vardagen ser ut för många av oss som arbetar mot främlingsfientlighet, rasism och fascism. Och efter SD:s framgångar i valet så har vi nu märkt av en klar ökning av hat och hot mot oss som arbetar mot rasism. Något som också bekräftas av andra individer eller organisationer som arbetar antirasistiskt.


Och de ansvariga för detta ökande hat och hot är de som håller i ”vapnet”. Det vill säga de som genom sina rasistiska artiklar och uttalande på diverse hat- och rasistsajter förser sina läsare med ett ständigt flöde av ammunition som gör att de oavbrutet kan fortsätta och eskalera med sitt hat/hot och sin rasism.


Och Ingrid Carlqvist är en av de som bär ansvaret för den ökande rasismen och det ökande hatet i Sverige då hon med en dåres iver gör allt föra att underblåsa och hetsa sin läsepöbel till nya ”stordåd”.


Raffina Wall för Slutpixlat