26 sep. 2014

SD gör om Adolf Hitler till Charles Chaplin.

Ja som rubriken anger så gör nu SD om Adolf Hitler till Charles Chaplin.

Hänger ni med eller?


Nej knappt att vi på Slutpixlat hänger med i svängarna när det kommer till SD och dess politiker heller.


Ola Sjökvist som är SD:s fjärdenamn i Avesta är ju numer känd för den bild han lade upp på Facebook tagen av honom själv där han heilar utklädd till Adolf Hitler.Något som han själv i en intervju med media tillstår. Då som han själv sade, för att han inför en maskerad ville efterlikna en känd person.


Men nu bara sådär helt plötsligt så var han inte längre utklädd till Adolf Hitler, utan istället Charles Chaplin.


Ja så säger nu Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen att det är, för det är ju den förklaring han fått höra, från lokalt håll. (Aftonbladet)


Så hux flux är inte Sjökvist som själv tillstodd att han var utklädd till Adolf Hitler längre Adolf Hitler, utan Charles Chaplin. Det hade ju Kinnunen hört från lokalt håll.


I vanlig ordning så försöker SD bortförklara sina egna politikers fadäser på det ena eller andra sättet.


Men att försöka transformera SD-politikern Sjökvists Adolf Hitler utklädnad till Charles Chaplin är nog det mest skrattretande SD försökt sig på hittills. Vem tror de att de försöker lura egentligen? Och vilket hån är inte detta mot en av de största komikerna genom tiderna, Charles Chaplin.När det gäller SD så ger de oss verkligen genom sin egen dumhet ett gott skratt varje dag.

Raffina Wall för Slutpixlat