13 sep. 2014

SD och SvP. Två partier och samma vidriga ideologi.

Som bekant så är det ju val imorgon, något vi knappt behöver påminna om egentligen. Men morgondagens val är faktiskt ett av de viktigare i Sveriges historia.

Och det är därför viktigt att ni som i normala fall prisar sofflockets helgd på valdagen lyfter på er lekamen och går till närmsta vallokal och lägger er röst.

För i dagens Sverige så har vi tyvärr två partier som delar på samma vidriga grundideologi, och inte skulle dra sig för att underminera den demokrati vi idag har i Sverige om de fick mer inflytande.


Naturligtvis talar vi om de två fascistinspirerade partierna Sverigedemokraterna och Svenskarnas parti.


Det ena, Sverigedemokraterna, försöker dölja sitt fascistiska förflutna med att påstå att de inte längre varken är fascister, nazister eller rasister. Något som ständigt motbevisas av deras egna politikers ständiga hatiska och rasistiska verbala uttalanden i de sociala medierna.


Det andra, Svenskarnas parti, döljer inte på något sätt att de är renodlade nazister. De drar sig inte för misshandel, mordhot eller mordförsök på sina politiska motståndare för att föra fram sitt politiska budskap.


Därför är det så oerhört viktigt att just DU, går och röstar i morgon för att förhindra att dessa bägge partier får något inflytande i Svensk politik.


Vilket annat parti än just SD och SvP du lägger din röst på har vi inga åsikter om här på Slutpixlat. Det viktiga är att du tar tillvara på din medborgerliga rätt att rösta.


För skulle något av de bägge fascistpartierna i Sverige idag få makten så kan vi säga adjö till alla människors lika värde, pressfriheten, åsiktsfrihet, mötesfrihet och övriga demokratiska grundpelare.


Som bekant så utnyttjade ju nazisten Adolf Hitler demokratin för att ta makten enbart för att omgående skrota denna.


Historien har tyvärr haft en otrevlig förmåga att upprepa sig. Låt det inte ske i Sverige! Förvägra dessa bägge demokratifientliga fascistpartier tillträde till mer makt innan det är för sent.


Rösta för demokrati och mångfald i morgon, inte vidrig fascistisk enfald. Låt inte sofflocket avgöra Sveriges framtid.Slutpixlatredaktionen