23 sep. 2014

Sverigedemokraterna snodde SvP:s röster i valet.

Hos det våldsbenägna nazistiska partiet Svenskarnas parti så är naturligtvis mungiporna nedåt efter valet. Målet enligt naziledaren Stefan Jacobsson var ju att nå upp till 10 000 röster i valet. Nu blev det ju dock inte så utan nazisterna fick endast 4198 röster totalt i riksdagsvalet. Illa nog det.

Och när det kommer till ett parti av SvP:s kaliber så skyller man naturligtvis den uteblivna framgången i valet på media. Samma media som om SvP skulle få makten omedelbart kommer att förbjudas i traditionsenlig nazistisk politisk anda.


”Partiets målsättning var att lyckas med 10 000 röster detta val vilket man inte kommer upp i men det rör sig ändå om en stor ökning mot tidigare val, trots regimtrogen medias hets- och hatkampanjer mot partiet.” (Hämtat ur SvP:s Realisten)


Naziledaren Stefan Jacobsson går steget längre i sin analys av valresultatet och anklagar de han kallar för sina belackare för att sprida defaitism, oro och negativitet om partiet.


”Genom att sprida defaitism, oro och negativitet hoppas man kunna knäcka våra medlemmar och sympatisörers framtidstro och vilja till fortsatta ansträngningar.”


Nu är ju sanningen att det inte är belackarna eller media som sprider oro och negativitet om SvP. Det är ju SvP genom sitt eget agerande som sprider oro och negativitet då de inte drar sig för att bruka våld för att föra fram sin politik.


Nu är nog sanningen den att Jacobssons förhoppning om att de skulle nå 10 000 röster i riksdagsvalet enbart grusades av det faktum att de som sade sig sympatisera med SvP istället lade sina röster på Sveriges andra fascistparti Sverigedemokraterna istället då de insåg att en röst på SvP var tämligen bortkastad och meningslös då SvP aldrig kommer att bli en politisk kraft att räkna med. Och då de bägge partierna SvP och SD:s grundideologi är den samma så tänkte nog många SvP anhängare att det var bättre att lägga sin röst på SD som redan var ett etablerat riksdagsparti. Något som det nazistiska SvP aldrig lär bli.


”Ska man sikta mot stjärnorna så måste man våga, även om man ibland bara landar på trädtopparna”, säger naziledaren Jacobsson.


Sanningen är väl att stjärnorna lär ju aldrig SvP nå då de fast förankrade sitter fast med sina rötter i den nazistiska smutsbruna dypöl de lever i. Inte ens trädtopparna når de därmed upp till.


Bara för Jacobsson att inse att det var Sverigedemokraterna som snodde deras tilltänkta röster och grusade nazisternas förhoppning om att bli ett etablerat parti.


Men är det då egentligen någon skillnad politiskt på SvP och SD annat än att SD försöker mörka sitt nazistiska förflutna och låtsas uppträda som rumsrena kan man fråga?


Absolut inte!Det ett parti hymlar om, visar ett annat öppet.


”Trots den kanske mest polariserade valrörelsen i modern tid, trots den hets och spe från den förljugna massmedian så står vi starka kvar. Genom en otrolig motvind så tar vi ändå stadiga kliv framåt.


Låt oss gemensamt fortsätta arbetet för svensk nationalism. Låt oss fortsätta ta nya kliv framåt. Jag är redo, är du?”,
säger Jacobsson på SvP:s sajt.


Ja att Jacobsson i sin av värld nazistiskt dagdrömmeri är redo att ta nya kliv framåt vet vi ju. Men uppenbart är ju nu att inte ens många av hans tidigare själsfränder är redo att följa honom. De gick till SD istället. En annan idiotmagnet på den yttersta högerextremistiska skalan i Sverige.


Raffina Wall för Slutpixlat