15 sep. 2014

Totalfiasko för nazistiska SvP i valet. Så himla bra!

Trots en intensiv valkampanj från Nazisten Stefan Jacobsson och nazistiska Svenskarnas parti så var det ingen som hörsammade deras vidriga valpropaganda. Inget annat var väl egentligen att vänta.

Man ställde upp i 34 kommuner, jämfört med åtta i förra valet. Trots storsatsningen lyckades nazisterna alltså inte ta några nya mandat, utan har förlorade det mandat som partiet fick i valet 2010. EXPO


Trots detta megafiasko så påstår SvP i sitt gaphalspöbelorgan, ”Realisten”, att de nått enorma framgångar.


”23.35 Med nästan alla distrikt räknade till Riksdagen har övriga partier strax över 56 000 röster. Hur många av dem som går till SvP är omöjligt att säga men att vi har gått fram något enormt jämfört med förra valet är otvetydigt.”


Inte ens när sanningen stirrar dessa kretiner i ansiktet så fattar de att det gått käpprätt åt skogen för dem.


Och inte helt oväntat så kommer också nu beskyllningar från SvP företrädare att de blivit utsatta för valsabotage och ohederliga valförrättare.


Offerkoftan på i vanlig ordning för detta samhällets paria när det inte blir som de tänkt sig. 


Sanningen till SvP:s usla valresultat är nog så att många SvP:are trots allt insåg att inte SvP skulle få något större inflytande och därför istället valde att lägga sin röst på deras broderparti SD istället.


Jacobsson sveks därmed av sin egen väljarkår. Hur han ska hantera detta blir en intressant fråga. Ska han nu anklaga sina egna för landsförräderi och inleda en hetsjakt på dessa för att i traditionsenlig SvP anda med våld återbörda dessa till sitt parti? De långa knivarnas natt 2.0 kanske.  


Dock så är det viktigaste att nazisterna inte kom in i någon av de kommuner de ställde upp i. Våldsbenägna SvP och dess naziinspirerade politik hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle.


 Raffina Wall för Slutpixlat