15 sep. 2014

Slutpixlat om valresultatet och fascistiska SD:s valframgångar.

Trots att det fascistiska och rasistiska partiet Sverigedemokraterna fick närmare 13 procent i valet så kommer vi från Slutpixlat inte att lägga oss ned och gråta.

Granskandet av SD och dess politiker kommer att fortsätta som vanligt. Vi kommer att än mer intensifiera vår kamp mot fascism, nazism, främlingsfientlighet och rasism.

Slutpixlat kommer ALDRIG att sluta rota i den bruna fascistiska dyngpölen där SD och dess pöbel huserar för att exponera deras politiker och dess vidriga agenda.
Och vi är övertygade om att SD kommer att rada upp skandaler de fyra kommande åren också. Man kan ju säga att detta är lite av en tradition och signum för detta parti.


Att SD fick så många röster som de fick, kommer ju naturligtvis att analyseras djupt och länge av övriga media. Men från Slutpixlats sida så är vår åsikt att SD:s framgångar enbart beror på att de är ett traditionellt missnöjesparti som genom sin enspåriga enfrågepolitik enbart appellerar till vissa människors sämsta sidor.

 
Sen är ju valresultatet också tyvärr ett kvitto på att andra partier har misslyckats med att möta SD och dess rasistiska politik. Något som de naturligtvis måste analysera och komma tillrätta med.


Vi får bara hoppas att de övriga partierna i Sveriges riksdag som sagt står för vad de sagt, att de på inget sätt vill samarbeta med SD. För skulle så ske så normaliserar man ju SD:s rasistiska åsikter och politik. Något som tyvärr skett i andra Europeiska länder där fascister har nått valframgångar.


Att hålla SD från reellt politiskt inflytande är viktigt. För skulle vi ge dem ens lillfingret så slukar de snart hela kroppen. Risken med detta är ett kallare och hårdare samhälle där demokratin gradvis kommer att urholkas.


Och apropå demokratiproblem så har nu SD genom sina valframgångar skapat sig sitt eget megaproblem. Hur ska de kunna besätta alla dessa nya platser ute i kommunerna när de redan nu på grund av sina egna politikers skandalösa uppträdande drabbats av avhopp och uteslutningar?

Tror vi att dessa avhopp och uteslutningar kommer att sluta nu bara för att SD blivit större? Nej knappast med tanke på SD:s historia som idiotmagnet för diverse rättshaverister, brottslingar och rasister. Det kommer bara att öka. För toleransen hos SD-ledningen vad gäller individer med ett tvivelaktigt förflutet ser ju enbart ut att öka i takt med deras framgångar. Hur ska de annars kunna fylla alla de nya platser de har fått ute i kommunerna, men framför allt i riksdagen.


Åkessons så berömda nolltolerans är inte längre någon nolltolerans. Det är numer istället en tolerans för inte enbart rasism, utan även kriminalitet.


Redan nu så ser det ju ut som om före detta kassaskåpssprängare och våldsdömda brottslingar tar plats för SD i riksdagen. Och ute i kommunerna ser det inte bättre ut.


”Vi vill ha hårdare tag mot kriminaliteten och längre straff för brottslingar”, har ju Åkesson tidigare sagt.


Hur vore det om han började med att rensa ut inom sina egna led innan han kräver detta. Hyckleriet har uppenbarligen inga gränser hos SD.


SD har som sagt redan många tomma stolar ute i kommunerna. Och än fler lär det nu bli.


Naturligtvis ett allvarligt demokratiproblem. Vissa människor som röstat på SD vågar när det kommer till kritan inte öppet stå för sina rasistiska åsikter, man gör det hellre på diverse hat- och rasistsajter under anonyma konton. Naturligtvis ett hyckleri utan dess like och samtidigt ett oerhört fegt beteende.


Men inte oväntat då SD enbart tycks bestå av just en massa hycklande individer med klara rasistiska och fascistoida drag.


Slutpixlat tror inte att de som röstat på SD är aningslösa idioter även om tanken ligger väldigt nära. Snarare så att dessa som lagt sina röster på SD med hull och hår svalt den i mångt och mycket lögnaktiga propaganda som detta parti spytt ut utan att ens ifrågasätta äktheten. Naturligtvis ett allvarligt demokratiskt problem när folk så okritiskt köper ett partis propaganda och sedan blint tror på denna.


SD:s politiker och dess anhängare har ju upprepade gånger uppmanat det svenska folket att vakna. I Tyskland så uppmanade också nazisterna på sin tid folk att vakna.


Den gången vädjade de till det tyska folkets nationalism och vände sitt hat mot judarna för att hitta en yttre fiende för att försöka ena sin nation.

”Deutschland Erwache!”, gapade nazisterna högljutt ut och tog sedan makten via demokratiska val för att sedan avskaffa densamma och sedan mörda över sex miljoner judar i tron att detta skulle lösa alla problem.


Tyvärr så känns denna retorik allt för väl igen hos dagens SD. De vädjar också till nationalismen och utmålar muslimerna som den yttre fienden i tron om att detta skall vara en förenande faktor och lösa alla problem.


Än är det inte försent att stoppa denna vidriga ideologi som SD står för. Det krävs dock ett än större politiskt engagemang från svenska folket för att motbevisa hur fel SD:s politik är och återvinna de som mot sitt bättre vetande har röstat på just SD i tron om att detta är som vilket annat normalt politiskt parti som helst.


SD är inte normala, de är och förblir ett fascistiskt och rasistiskt parti som inte hör hemma i ett demokratiskt land som Sverige. Det kommer de med all säkerhet att helt på egen hand avslöja i takt med deras egna politikers kommande skandaler. För var så säkra, Slutpixlat med fler antirasistiska medier och organisationer kommer inte att ligga på latsidan för att bekämpa denna rasism och avslöja detta bruna partis politikers ständiga klavertramp.


Curt Latinosson för Slutpixlat