14 okt. 2014

Ännu en SD-vänlig nazitidning går i graven.

Först gick det nazistiska partiet Svenskarnas partis tidning Realisten i graven på grund av ekonomiska problem.

Nu går även den nazistiska tidningen Nationell Idag också i graven. Den läggs helt enkelt ned. Skälet denna gång är likt Realisten dess usla ekonomi. Nationell Idag har helt enkelt tvingats att ställa in sin utgivning och ansöka om konkurs då de stadigt tappat prenumeranter.


Nationell Idags chefredaktör, den "före detta" nazisten och sedermera ur SD, för fortsatta nazikontakter, sparkade politikern Patrik Ehn, lär nu få söka sig ett nytt jobb.


Patrik Ehn utsågs i början av året till styrelseordföranden och redaktör för tidningen.
Målsättningen från Ehn var då att väcka liv i tidningen och utveckla dess verksamhet till en från Sverigedemokraterna oberoende men ändå SD vänlig tidning. (Expo)


Något han nu uppenbarligen inte lyckats med.


Inte förvånande egentligen. För vem eller vilka kan ha ett intresse av en högerextrem nazitidning annat än de redan förhärdade rasisterna o nazisterna.


Och Patrik Ehn skyller på Sverigedemokraterna som orsak till varför att Nationell Idag tvingas lägga ned:


"Tidningens nya profil som en obunden sverigedemokratisk tidning har lockat en hel del nya läsare från partiet. Samtidigt vet vi att all alternativ nationalistisk press har varit bannlyst i Sveriges numera tredje största parti. För att vara ett ”politiska inkorrekt” parti har Sverigedemokraterna har ovanligt lågt i tak, och partiets nya gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson har ofta tagit tillfället i akt stämpla Sverigevänliga tidningar som ”kryptonazistiska” och ”neofascistiska”. På så vis har partiet lyckats skrämma sina medlemmar från att läsa tidningar med nationalistisk profil."


Ja vi ska väl inte lägga någon större vikt vid Ehns uttalande då han nog har en hel del agg mot just SD för att han fick sparken ur partiet.


Dock så ser naturligtvis Slutpixlat med glädje på att ytterligare en rasistisk nazitidning går i graven. 
Låt oss hoppas att den följs av flera fascistiska,nazistiska och rasistiska tidningar och sajter såsom Avpixlat, Exponerat, Fria Tider och Samtiden.

Raffina Wall för Slutpixlat