19 okt. 2014

Raffina Wall: ”Marinens minkjakt mer spännande än SD-skandaler”.

Lite märkligt så här på en söndagseftermiddag när man med ena ögat på nyhetsflödet följer marinens jakt i Stockholms skärgård på uppstoppade ryska minkar kamouflerade som miniubåtar, eller om det var tvärt om, uppstoppade marinenheter som jagar kamouflerade minkar som talar ryska, eller om det var…

Nåja… Som sagt, lite märkligt att när man med ena ögat på nyhetsflödet följer marinens jakt och med det andra ögat spanar efter nyheter om fler SD-fadäser så kan man konstatera att media överlag tycks ha missat det faktum att den av Sverigedemokraterna skapade fackföreningen Löntagarna lagt ned sig själv.


Inte så konstigt att de missat detta egentligen då all medial kraft nu fokuserats på eventuella främmande länders undervattensoperationer i svenska vatten och inte på Sverigedemokratiska fiaskon.


Och apropå under vattnet, om vi nu ska tala i termer där SD befinner sig, så har ju det trots allt varit en ganska givande vecka för oss antirasister.


Först krackelerar den fascistiska EU-grupp i EU-parlamentet där SD ingår. Sen meddelar den SD-vänliga hat- och rasistsajten Exponerat att de eventuellt tänker lägga ned sin sajt på grund av att inte dess läsepöbel är villiga att bidra med mer pengar till verksamheten. Och sist men inte minst så tar den Sverigedemokratiske ledaren Jimmie Åkesson ”time out” på obestämd tid på grund av hälsoproblem, vilket naturligtvis försvagar SD och bäddar för interna maktstrider inom partiet.


Och mitt i all denna Sverigedemokratiska röra denna vecka, så träder den gamle SD-politikern, islamofoben, antifeministen och homofoben och tidigare medlemmen i Ny Demokrati och Moon-sekten, Tommy Hansson fram och påstår att det var ”de ökända sexlobbyisterna från RFSU” tillsammans med feminister och extremvänstern som var orsaken till att drottning Silvia avstod från att ta emot ett pris från abortmotståndarorganisationen Scandinavian Human Rights Lawyers.


Sammantaget kan man väl då säga om veckan som gått när det kommer till SD att de då inte förnekar sig i vad de än gör. För hur de än gör så tycks allt nu gå käpprätt åt skogen för dem. Både politiskt och verbalt.


Så det är inte utan att man som antirasist nu med glädje kan smutta på söndagskaffet och sätta tänderna i kanelbullen och enbart med spänning invänta steg två i den Sverigedemokratiska såpoperan.


Men under tiden så är marinens minkjakt mer spännande än kommande SD-skandaler… Eller om det var minkarnas jakt på rysktalande miniubåtar… Eller om det var miniubåtar som var ute och jagade svensktalande minkar… Eller om det va…


Äh, skit samma! Vi ska i alla fall inte skylla något på minkarna. Inte ens det att de skulle ha röstat på SD i valet. Minkar är nämligen intelligenta djur.Raffina Wall för Slutpixlat