5 okt. 2014

Ratad SD-topp hotar avslöja allt.

Den av partiledningen nu mer ratade före detta riksdagsmannen för Sverigedemokraterna Thoralf Alfsson ifrån Kalmar hotar i en planerad bok bland annat att avslöja allt om intrigerna inom SD och vad som sagts bakom de stängda dörrarna på SD:s riksdagskansli.

Själv nämner han den synnerligen mäktiga "Pol Kom-gruppen" som ska uttydas Politiska Kommunikationsgruppen.


”Många känsliga frågor hänvisades till den gruppen. Men få vet egentligen vad det är för någon grupp. Jag är rätt säker på att valberedningen fick direktiv från den gruppen när man petade mig.”


Toppstyrningen i partiet och den totala avsaknaden av utvecklande samtal och relationen till andra riksdagspartiers ledamöter är annat som Thoralf Alfsson skulle kunna berätta om.


”Jag vet ju också de verkliga identiteterna bakom flera av den som kommenterar under taget namn på min blogg. Det är en del kända människor.”


Att Thoralf Alfsson är besviken på hur partitoppen behandlat honom sticker han inte under stol med. Han är övertygad att om han varit med på riksdagslistan även i dess botten så skulle han kryssats in i riksdagen.


Alfsson själv tror att anledningen till varför man ratade honom är att partiet vill ha full kontroll och därför passade hans frispråkighet inte in.


Ska bli intressant att se vad Alfssons tilltänkta bok kommer att avslöja. Han lär nog ha mycket att delge då han ända sedan början fört anteckningar och skrivit dagbok om sin tid som riksdagsledamot.


Curt Latinosson

KÄLLA: Östra Småland