18 okt. 2014

SD-politiker sprider lögnpropaganda på nätet.

I samband med Slutpixlats artikel igår om vad den Sverigedemokratiske politikern i Södertälje, Tommy Hansson skrev på sin blogg angående att drottning Silvia avstått från att ta emot ett pris från organisationen Scandinavian Human Rights Award, så var det en läsare som uppmärksammade oss på en bild i slutet på Hanssons bloggartikel.

Tommy Hansson skriver att bilden föreställer en IS-terrorist med tillfångatagen, skräckslagen liten flicka.Detta är inget annat än en ren LÖGN från SD-politikern Tommy Hansson.


Bilden är egentligen från en video där en muslimsk flicka citerar en vers ur koranen, när hon gör detta känner hon sig lite blyg inför publiken och faller i gråt.


Flickan på bilden är inte tillfångatagen.

Denna bild har tidigare spritts i rasistiska och islamofoba kretsar där den påståtts ha visat ett tvångsäktenskap mellan mannen och den nioåriga flickan på bilden. Även detta är naturligtvis en lögn.


Här har ni originalvideon där bilden är hämtad ifrån: 

Att den starkt islamofoba SD-politikern Tommy Hansson och hans gelikar inte tvekar att använda sig av lögner och sprida dessa lögner vidare förvånar oss inte.

Man tar varje tillfälle i akt för att misskreditera muslimer och drar sig uppenbarligen inte ens att med rena lögner göra detta.


Men vem är vid det här laget förvånad när det kommer till hur SD-politiker agerar för att underblåsa hat och rasism genom att sprida falska påståenden.


Raffina Wall för Slutpixlat