18 okt. 2014

Hat- och rasistsajten Exponerat på fallrepet.

Den SD-vänliga hat och rasistsajten Exponerat försöker nu återigen i en artikel tigga till sig pengar för att kunna driva sin vidriga verksamhet vidare och funderar på att ta en time out på obestämd tid om de inte får in fler donationer.

”Vi har vid flertalet tillfällen påtalat vikten av att sidans överlevnad hänger på donationer från våra läsare. Detta måste påtalas igen efter att vi i september åter gick minus och tvingades betala ur egen ficka. Oktober månad ser lika dyster ut vilket gjort att vi överväger att trappa ner alternativt ta en time out.


Därför överväger vi att avsevärt gå ner i antal artiklar per dag, alternativt ha lediga helger, eller helt enkelt ta en time out på obestämd tid. Detta för att de 2½ personer, som numer bara är 1½, inte orkar längre ha samma tempo. Det behövs en morot, en stor sådan helst. Just nu finns nästan ingen alls.”


 

Ja det kan inte vara lätt att driva en sajt som enbart har som mål att sprida hat och främlingsfientlighet. Vem vid sinnens sinnens fulla bruk vill egentligen donera pengar till en sådan sak?

De få kvarvarande på Exponerats så kallade redaktion påstår att de inte är mer än människor och för att jobba som de gör behöver de få motivation. I Exponerts fall så verkar det som om denna motivation enbart handlar om att få in pengar. Igen. Även om de delvis påstår motsatsen.


”Vi är inte ute efter att tjäna några belopp på sidan, det har vi aldrig kunnat – tyvärr kanske när vi jobbar så ögonen blöder ibland – men att det kanske skulle kunna bli en slant över för det idoga och hårda arbete vi gör på bekostnad av vår sociala liv och annat hade känts uppskattat.”


Ja att vara rabiata hatare och rasister kräver sina naturligtvis sina offer. Det måste vara ett hårt liv att ständigt gå omkring och hata andra människor enbart för att de råkar vara av annan etnicitet eller tillhöra en annan religion.


Det var från början cirka åtta personer som stod bakom Exponerat. Och sen Slutpixlat avslöjade vilka personer som låg bakom sajten, så verkar det nu på grund av detta som än fler har hoppat av Exponerats rasisttåg. Vilket naturligtvis vi tycker är bra.


För en sajt som Exponerat som gjort sig skyldiga till hets mot folkgrupp, förtalsbrott, ärekränkning och uppvigling har inte något existensberättigande över huvud taget.


Så Slutpixlat föreslår att ni bakom Exponerat inte enbart tar en time out, utan helt enkelt lägger ner hela skitsajten. Då slipper ni jobba så ögonen blöder och dessutom få ordning på ert sociala liv, vilket i dagsläget tycks vara tämligen begränsat och enbart verkar vara inriktat på att sprida lögner och hat. Tänk på att excessivt hat och rasism kan leda till utbrändhet. Se på Åkesson. 

Och Exponerats opolerade hatpöbel i kommentarsfälten får väl söka sig till andra forum för att få utlopp för sitt hat och sin rasism. Avpixlat finns ju fortfarande tyvärr kvar.

Curt Latinosson för Slutpixlat