22 okt. 2014

Thoralf Alfsson: ”Expo får politiskt förtäckta bidrag.”

Den avpolletterade riksdagsmannen och nu enbart lokalpolitiskt aktive Sverigedemokraten och Kalmarbon Thoralf Alfsson är på G igen.

För det verkar som om Alfsson nu lider av någon form av politisk baksmälla sen han av sin egen partiledningen inte ansågs värdig ytterligare en mandatperiod i riksdagen och på grund av detta är än mer bitter och konspiratorisk än innan. Alfsson gör nu inte enbart en höna av en fjäder. Han får den att värpa också.
För i en artikel på sin blogg under den bombastiskt utformade rubriken, ”Kommunalt bolag annonserar hos Expo”, så tror han att en annons insatt på Stiftelsen Expos sajt är ett politiskt korrekt förtäckt bidrag till Expo från ett kommunalt bolag.


Eh… WHAT! Politiskt förtäckt bidrag?


Vem som helst har väl rätt att sätta in en annons i Expo utan att Thoralf behöver göra det till en jätte grej?


Att Alfsson återigen använder sig av konspirationsteoretiska floskler är inte egentligen så konstigt då Stiftelsen Expos verksamhet sticker alla Sverigedemokrater i ögonen.


För Expos verksamhet går ju ut på att utmana intoleransen genom granskning och med förebyggande arbete i form av utbildning engagera antirasister.


Så när Thoralf Alfsson återigen gör ett utfall på Expo så bevisar han ju helt på egen hand att han just är en rasist som inte alls gillar att Expo bland annat upplyser om den intolerans och den rasism som bevisligen finns inom Sverigedemokraterna och i synnerhet hos individer som Thoralf Alfsson själv.


Och vilken annons i Expo var det som fick Alfsson att gå i taket tror ni. Jo en annons för "Astrid Lindgrens näs".  

Ja jösses! Inte mycket som alltså behövs för att trigga igång en konspirationsteoretiker och rasist som Sverigedemokraten Thoralf Alfsson. 

Ralph Usterman för Slutpixlat