23 okt. 2014

Kamil Rybas vän vill se döda journalister.

Efter gårdagens hovrättsförhandlingar mot den kriminelle SDL-ledaren och tillika den polske medborgaren Kamil Ryba, så fortsätter han på sin FB-sida att häckla de journalister som han tidigare utsatt för hot.

Men inte nog med det. En av Rybas FB-vänner vill gå steget längre.


Han önskar först död åt ”journalistsvinen” och önskar sedan att de blir upphängda i träd och får inälvorna utskurna.

 


Uppenbart att inte alla uppskattar den fria journalismen. Men att önska någon död enbart på grund av att man ogillar vad som eventuellt journalister skriver i media är naturligtvis ett riktigt lågvattenmärke.

Men ändå inte förvånande när det rör sig om folk som befinner sig i de högerextremistiska kretsarna tillsammans med individer som kriminelle Kamil Ryba. För här har uppenbarligen allt sunt förnuft och folkvett försvunnit och ersatts av rent hat gentemot i princip alla som inte delar dessa vidriga individers åsikter.


Kamil Rybas senaste brott förövrigt är att han kört berusad i Norge och att han försökt att skalla en norsk polis i samband med att hans promillehalt skulle kontrolleras.


För detta tilltag utvisades Kamil Ryba från Norge.

Och skulle man följa SD:s önskan om att alla kriminella invandrare skall utvisas så skulle den polske medborgaren Kamil Ryba för länge sedan vara utvisad ur Sverige. 


Men det var ju så sant, han är ju kompis med Kent Ekeroth och andra SD-politiker och hade väl fått ett frikort enbart för att han i mångt och mycket gör och säger det som SD-politiker vill se och höra.

Curt Latinosson för Slutpixlat