20 nov. 2014

Björn Söder: "Journalister är vidriga ryggradslösa skrupelfria varelser!"

Sverigedemokraten Björn Söder, riksdagens andre vice talman, eller som andra kallar honom gaphals, gapar nu återigen ut sin avsky över den svenska journalistkåren.

Han tycker inte helt oväntat som den SD:are han är att det bara är så hemskt att journalister som granskat just SD:s skumraskaffärer är nominerade till Stora journalistpriset.


Och som vanligt så anser nu helyllefascisten Söder att dessa journalister är våldsbejakande kriminella vänsterextremister.Vem är längre förvånad att så fort Söder öppnar munnen så bevisar han ju nu återigen helt på egen hand sin och sitt partis mycket förvridna och förvirrade syn och uppfattning om omvärlden.


Tycks inte passa Söder att hans parti blir granskade av journalister. Med vad hade han egentligen väntat sig? Att journalistkåren skulle gulla med ett utpräglat rasistiskt och fascistiskt parti? Knappast!


Sverigedemokraterna förtjänar i allra högsta grad att bli granskade av journalister och andra då deras politik i slutänden utgör ett klart hot mot den demokrati vi idag har i Sverige.


Curt Latinosson för Slutpixlat