5 nov. 2014

Söker islamofoben Ingrid Carlqvist martyrdöden?

Den skandalomsusade chefredaktören för den rasistiska och islamofoba sajten Dispatch International, Ingrid Carlqvist, verkar nu inte spara på krutet i sina försök att hetsa mot och att svartmåla muslimerna och deras religion islam.

Gång på gång så uttalar hon sitt hat gentemot muslimerna lika taktfast som ett schweiziskt precisionsurs sekundvisare tickar fram.


Och man måste fråga sig om inte Carlqvist nu genom sin ständiga hetsjakt på muslimer önskar sig att bli martyr för sin sak. Att likt Jeanne d’Arc dö på bålet.


För med sådana här knäppa och nedvärderande uttalanden om profeten Muhammed så verkar det ju bara vara en tidsfråga innan Carlqvist får möta sin skapare.


”Muhammed var inte bara en pedofil utan också en transvestit som sög på killars tungor. Usch!”

Att ständigt som Ingrid Carlqvist gör, hetsa mot jordens 1,5 miljarder muslimer, kan ju i slutändan leda till ödesdigra konsekvenser för henne själv.


För förr eller senare lär det väl tyvärr brista för någon, och denna någon behöver absolut inte vara muslim, för Carlqvist har inte bara hetsat mot muslimer. Hon har ju även hetsat mot och nedvärderat andra folkgrupper och meningsmotståndare.


Men Carlqvists ambitioner på att söka martyrdöden gör inte att hon lär helgonförklaras. Snarare att hon förklaras som något helt annat. Ren dumhet leder sällan till önskad uppmärksamhet eller någon högre status. Inte ens efter döden.


Så går någon därute och önskar livet ur rasisten och islamofoben Carlqvist så bör denne glömma det illa kvickt. Bara för att Ingrid Carlqvist har en vedervärdig människosyn, så är hon inte värd att skitna ned sig själv på. 
 
Ralph Usterman för Slutpixlat