1 jan. 2015

Ungfascist från SDU krockade med lyktstolpe. Skyller på invandrare.

SDU:s  vice ordförande, ungfascisten William Hahne firade uppenbarligen nyårsaftonen så rejält att blodvite uppstod.

Förutom att han först önskade alla nordbor ett gott nytt år, så kom han med det utopiska uttalandet att framtiden skulle tillhöra fascisterna. Detta uttalande gjorde dock Hahne direkt efter att han uppenbarligen kolliderat med en lyktstolpe eller något annat föremål.När Hahne och hans följeslagare i nyårsnatten, Gustav Kasselstrand, sansat sig efter ett par timmar så fick de den briljanta ideén att istället skylla Hahnes fadäs på att det skulle ha varit en invandrare som oprovocerat skulle ha slagit honom i ansiktet. Patetiskt.Vis av hur SDU:s företrädare tidigare har agerat så får man ta denna historia från Hahne med en stor nypa salt för enligt vad Slutpixlat erfar har det ännu inte inkommit någon anmälan till polisen från Hahnes sida om att han skulle ha blivit "oprovocerat" slagen i ansiktet av just en invandrare.


Och hur kunde Hahne förövrigt, om det nu skulle ha varit någon som slog honom i ansiktet, veta att just denna person var en invandrare? Syntes det på utseendet? Hahne använder inte helt oväntat som den rasist han är ordet invandrare i den mest negativa bemärkelsen.

Och att komma med uppenbart uppdiktade historier om vad invandrare ska ha gjort eller inte ska ha gjort är snart sagt ett trademark för hela den fascistiska rörelsen i Sverige. Och när SDU:are går på fyllan en nyårsnatt så kan tydligen allt hända. 

SDU:s företrädare är en synnerligen juvenil och patetisk samling individer som inte tycks sky några medel för att hetsa mot invandrare och flyktingar. Vidrigt beteende.

Ralph Usterman för Slutpixlat

UPPDATERAT:

Det förefaller som om William Hahne lagt locket på i hela denna fråga. Inte vidare har han hittills kommenterat händelsen på varken sinTwitter eller sin Facebooksida.
Då det fortfarande inte, klockan 15:00, inkommit någon anmälan till polisen från Hahne om det påstådda knytnävsslaget i ansiktet, vilket förefaller mycket märkligt då både SD och SDU brukar vara noga med att polisanmäla sådana här händelser där deras företrädare råkat ut för dylika incidenter, så förefaller ju Hahnes agerande än mer anmärkningsvärt.


Hahne väljer alltså att lägga ut en bild på sitt "sargade" ansikte i de sociala medierna och säga att han blivit slagen av en "invandrare". När det nu var ett antal SDU:are på plats så kan man fråga sig varför de inte också hade sinnesnärvaro att ta en bild på dennne "invandrare" som påståtts skulle ha givit Hahne en käftsmäll.


Och på de bilder Hahne lagt ut på sitt Twitter så är han iklädd en vit smokingskjorta. På dessa återfinns inte en blodfläck. Om nu Hahnes påstående mot förmodan skulle vara sant så skulle det vara intressant att få se en bild på hans ansikte idag. En käftsmäll brukar ge en del blåmärken dagen efter. Speciellt om man nu fått en smäll mitt mellan ögonen.


Nej Hahnes story verkar allt mer vara en uppdiktad historia enbart för att hetsa och hata mot invandrare.


Vi minns väl Sverigedemokraten David von Arnold Antoni som rista in ett hakkors i sin egen panna.... eller hon som eldade upp sin egen dörr. 

Båda dessa historier visade sig ju vara falska och enbart till för att kasta skit på politiska motståndare.

Raffina Wall för Slutpixlat