26 nov. 2012

Kom ut ur garderoben Jimmie!

Järnrörsgänget tittar ut!
Är det inte snart dags för den Sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkesson att komma ut ur garderoben och erkänna?

När så många andra större eller mindre kända personer kommit ut ur garderoben och erkänt att de är än det ena, eller det andra, så nog borde Jimmie Åkesson också visa lite civilkurage och slutligen tala om för allmänheten vem han egentligen är och vilken böjelse han hänger sig åt. Dock så lär väl hans erkännande inte väcka någon större förvåning eller folkstorm då alla egentligen vet att det han ämnar erkänna sedan länge är redan mycket välkänt. Men erkänner du Jimmie så kan du ju åtminstone få tyst på det fåtal som fortfarande tvivlar på vem du egentligen är.

Så kom ut ur garderoben Jimmie Åkesson, och säg rent ut att du är en fulländad högerextremist med högt utvecklade främlingsfientliga och rasistiska tankar. Inget att skämmas för! Och det även trots det faktum att du infört nolltolerans mot rasism inom partiet. Den nolltoleransen var det ju egentligen ingen som trodde på från första början. Inte så länge de bägge herrarna Almqvist och Ekeroth på grund av sina mindre begåvade uttalande i en film fortfarande har kvar sina riksdagsplatser och inte är uteslutna ur partiet.

Vi i redaktionen för Slutpixlat tycker dock att det egentligen skulle vara lika bra att låta liket vara kvar i garderoben, låsa den för gott och slänga hela skiten på soptippen.

 SvD